Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Uskrs je prilika da zajedno nađemo put do vječitih hrišćanskih vrijednosti

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je Uskrs barskom nadbiskupu Roku Đonlešaju, kotorskom biskupu Ivanu Štironji i svim građanima katoličke vjeroispovijesti, uz želju da kao i uvijek u ovim danima slavimo život, zdravlje, mir i blagostanje

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je Uskrs barskom nadbiskupu Roku Đonlešaju, kotorskom biskupu Ivanu Štironji i svim građanima katoličke vjeroispovijesti, uz želju da kao i uvijek u ovim danima slavimo život, zdravlje, mir i blagostanje.

„Radost koju donosi ovaj praznik nova je prilika da svi zajedno nađemo put do vječitih hrišćanskih vrijednosti koje su oličene u čovjekoljublju, istini i pravdi. Simbolika obnavljanja života treba da bude podrška želji da zajednički gradimo bolju budućnost za sve nas i našu Crnu Goru.

U ovim izazovnim i teškim vremenima podsjećanje na Hristovu žrtvu za čovječanstvo budi nadu da, vođeni njegovim primjerom, možemo biti bolji i plemenitiji ljudi.

U to ime, čestitam vam Uskrs i želim da narednih dana vaši domovi budu ispunjeni radošću, ljubavlju, mirom i poštovanjem za bližnje, te da pronađemo snagu da svi zajedno doprinesemo svijetlijoj budućnosti naše Crne Gore”, poručio je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
16.04.2022-18:48 18:48

Njegovi predhodnici, na mjestu predśednika SNPa, su barem dogurali do kanabea u Beogradu, no vele i on je na vrijeme, ima kad…