Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Na meti smo pojedinih subjekata zbog podrške URI i DF-u

Već danas smo na meti pojedinih subjekata, kazao je Joković, ''zbog saopštenja da podržavamo stavove URE i DF-a''

Već danas smo na meti pojedinih subjekata zbog saopštenja da podržavamo stavove URE i DF-a. Najviše nas napadaju oni koji su nas izdali zbog samopromocije. Ostaćemo dostojanstveni kao što smo i do sada bili, kazao je predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) Vladimir Joković na večeras održavnoj izbornoj konferenciji te partije u Opštini Tuzi.

“U Tuzima je večeras održana izborna konferencija OO SNP Tuzi. Izabran je novi opštinski odbor koji broji 19 članova. Za predsjednika OO SNP Tuzi izabran je Željko Milić”, saopšteno je iz SNP.

Kako su naveli, Joković je kazao da je to “ono za šta se SNP borio i bori – da Kolja, Željko i Semir mogu zajedno živjeti i sarađivati”.

“SNP nikad nikog nije izdao, ali uvijek ćemo biti protiv onih koji se zalažu za nacionalizam i ostale propale ideologije. Uvijek ćemo forsirati suživot svih nacija u Crnoj Gori Mi ne želimo fotelje, već da se pitamo onoliko koliko smo povjerenja dobili. Da je pravde, tri puta bismo više trebali da se pitamo nego što je sada slučaj”, kazao je Joković.

Već danas smo na meti pojedinih subjekata, kazao je Joković, “zbog saopštenja da podržavamo stavove URE i DF-a”.

“Najviše nas napadaju oni koji su nas izdali zbog samopromocije. Ostaćemo dostojanstveni kao što smo i do sada bili. Želimo mandat i u Tuzima jer to zaslužujemo. Ne želimo revanšizam, niti da bilo koga progonimo. Sudiće se kriminalcima, ma odakle dolazili”, poručio je Joković.

Ključno je da se držimo zajedno, kazao je Joković, “i da vjerujemo jedni drugima”.

“Nema poštovanije partije u Crnoj Gori od SNP-a. Na ponos je SNP-a i Tuzi što imamo članove kakve nema nijedna druga. Dragi Tuzani, ostanite ono što jeste i kakvi jeste, i da idemo putem koji nam se otvara i koji ima podršku međunarodne zajednice”, zaključio je predsjednik SNP.

Dosadašnji predsjednik OO SNP Tuzi Kolja Ljuljđuraj, predstavio je izvještaj o radu OO SNP Tuzi između dvije izborne konferencije.

Novoizabrani predsjednik OO SNP Tuzi Željko Milić, zahvalio se Ljuljđuraju na predanom i ozbiljnom radu i svima koji su mu dali povjerenje.

“Istakao je da će učiniti sve da povrate parlementarni status u Tuzima, te da SNP to zaslužuje. Dao je riječ da će se truditi da budemo sve bolji i jači i da vratimo staru snagu SNP-a u Tuzima”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
15.01.2022-20:46 20:46

IZGLEDA TI I ABAZOVIC STE NESTO SPECIJALNO U CG  TEBE GLASAJU ALBANCI A ABAZOVICA SRBI -SLUCAJ TUZI-ULCINJ! SVE DJAVO PO DJAVOLU OTISLO!!!

MiloVujovi
15.01.2022-21:37 21:37

Ovome Jokovicu cetniku sa dna kace i Podmuklom SNP i Njihovom Podmlatku Podmuklim tzv.Demogratam zapravo 7.Bataljonu,posebno izdajnickoj tzv. URI Niukojem Slucaj Crnogorci Nesmiju im ni Milimetar Vjerovati u Njihove Suplje Price i Mega Lazi,oni su Uvijek sa Krepalim popom Bili Prvi u Posrbljavanju Naivnih i Labilnih Crnogorac Hoce Crnu Goru bez Crnogoraca i CPC,Hoce Nasu Kultur i Povijest i Sve drugo Crnogorsko da je to srbijansko,sjetimo se onog Bronzina Milica i one Krave Jonice Polomili su se dase Dodijele Crnogorska Drzavljanstva srbijanskim Pobjeglicama,koje su sa DPS dobro Udomili i spremili teren koji Nas je Danas Doveo do Sloma Crnogorske Drzave… Pročitaj više »

COL
16.01.2022-07:54 07:54

Oni koji nikoga nijesu izdali osim Momira Bulatovića, Peđu Bulatović, Milića, Jonicu, Damjanovića, junoše Aljeksine i još po nekoga…