Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Jokić nova predsjednica, a Vukmanović potpredsjednik Foruma mladih URA

Oboje su prepoznati, kako navode iz GP URA, po učešću na brojnim aktivnostima neformalnog obrazovanja i aktivnostima iz omladinskog rada kako kroz period srednjoškolskog obrazovanja tako i na fakultetu

Na četvrtom redovnom Kongresu Foruma mladih Građanskog pokreta URA izabrana je Ljiljana Jokić za predsjednicu, dok je Stefan Vukmanović odabran za potpredsjednika.

“Jokić je rođena u Mojkovcu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Školovanje je nastavila na Pravnom fakultetu gdje je diplomirala sa ocjenom A. Trenutno je magistrant na Pravnom fakultetu UCG”, navedeno je u saopštenju.

Vukmanović je rođen u Podgorici, dodaju iz partije, gdje je završio osnovnu i srednju školu.

“U srednjoj školi je bio nosilac Luče A i đak generacije. Trenutno je treća godina studija na Elektrotehničkom fakultetu”, dodaje se u saopštenju.

Foto: URA

Oboje su prepoznati, kako navode iz GP URA, po učešću na brojnim aktivnostima neformalnog obrazovanja i aktivnostima iz omladinskog rada kako kroz period srednjoškolskog obrazovanja tako i na fakultetu.

Napominju, Kongresu mladih URA prisustvovali su još i potpredsjednica URE Jovana Marović, potpredsjednici Miloš Konatar i Goran Đurović, politička direktorka Ana Novaković-Đurović i generalni sekretar Mileta Radovanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve