Nedjelja, 2 Juna, 2024
Rubrika:

Jodžir: Svaki normalan građanin treba da navija za svoju zemlju

''Izađite na glasanje 19. marta, zaokružite broj 4 jer glas za mene je glas za svakog od vas''

Kad igra Crna Gora protiv iste te Srbije u bilo kojem, takmičenju, disciplini i sportu ja i svaki normalni građanin treba da navija za svoju zemlju, za svoju Crnu Goru, poručio je nezavisni kadidat za predsjednika Jovan Jodžir Radulović.

“Moram da vas obavijestim da je debata koja je bila zakazana večeras na Javnom servisu otkazana. Otkazana je od strane pojedinih kandidata koji su nezadovoljni time što neće učestvovati dva kandidata – Đukanović i Mandić. Mi smo ostali potpuno nebitni, vi ste građani Crne Gore njima potpuno nebitni , jer oni su svi isti. Oni samo žele da ispolje neke frustracije i komplekse na ta dva čovjeka. Mi smo ostali potpuno nebitni”, kazao je Jodžir u video poruci dostavljenoj medijima.

Imaju samo jedan cilj, kaže on,  “da se zakucaju na fotelju i to je to”.

“Potpuno ste im nebitni građani, poslušajte me šta vam pričam. Podjele prave raznorazne isti ti političari, nagrdiše nas podjelama. Svađamo se, ne volimo jedni druge, bijemo se na svadbama zbog pjesama, bijemo se na tribinama zbog pjesama, navijanja, zastava i raznoraznih stvari”, kazao je on.

Navodi da postoji jedna prosta stvar.

“Ja volim pjesmu “Srpskinja je mene majka rodila”. Mene je građani Crne Gore rodila Njemica katolkinja, nije me rodila Srpkinja. Otac Crnogorac iz čestite bajraktarske kuće. Ali ja pjevam pjesmu jer je volim. Pjevam “Božure” jer je volim. I ne treba zbog toga da se gledamo na taj način i da se bijemo, koljemo oko tih stvari”, dodao je on.

Gospođa Draginja Vuksanović Stanković, po njegovim riječima, ima potpuno pravo da pjeva tu istu pjesmu.

“Jer je nju rodila Srpkinja. Što bi se desilo draga moja gospodo. Obrušila bi se cijela Crna Gora na nju. E to su te podjele. što ja kažem, voli svoje, poštuj tuđe”, naglasio je Jodžir.

Napominje da svaki normalan građanin treba da navija za svoju zemlju.

“Kad igra Crna Gora protiv iste te Srbije u bilo kojem, takmičenju, disciplini i sportu ja i svaki normalni građanin Crne Gore treba da navija za svoju zemlju, za svoju Crnu Goru. Isto tako kao što u Srbiji, nije normalno da neko protiv nas kad igra, navija za nas a ne za njih. Ali isto tako, kad Srbija igra protiv bilo koga na svijetu, ja ću da navijam za nju. Navijao sam, navijam, navijaću. Tako treba svi da razmišljate, to je moje mišljenje”, jasan je Jodžir.

Da se osvrnemo na mlade, kaže on, šta se dešava sa njima i đe nam ide omladina.

“Imam konkretan slučaj kao i većina vas. Moj rođeni brat već tri godine živi na Malti. Gore radi, zarađuje i stvara. Zašto gospodo, zato što ovdje nam eksperti vode državu. Treba li jednog Jakova Milatovića da postavimo za predsjednika. Čovjek koji će, njegovim režimom i oksfordskim znanjem, u šahtu za jedno godinu dana ovim njegovim načinom. U šahtu zatvori poklopac odšahte i da ga zvari”, kazao je Jodžir.

Osvrnuo se i na druge predsjedničke kandidate.

Aleksa Bečić koji do juče nije znao što je, juče bio jedno, danas drugo, sjutra nešto treće.. Andrija Mandić takođe, nekakve promjene odjednom voli Crnu Goru pa ovamo je pa onamo je”, dodao je on.

Trideset godina tražite promjene, kaže on, i “evo sad ste dobili priliku za njih”.

“Evo ga čovjek iz naroda, 30 godina nas obmanjuju i pričaju nam istu priču. Ja opet kažem evo vam prilika. Izađite na glasanje 19. marta, zaokružite broj 4 jer glas za mene je glas za svakog od vas. Ništa ne krijem, ništa nikome nisam ukrao, samo radim i radiću za dobro i građane Crne Gore”, zaključio je Jodžir.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve