Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Jočić objavila zašto je smijenjena: Da sam slijedila politiku vlade, Nacionalni parkovi ne bi mrdnuli s mjesta

U obrazloženju Krivokapić se navodi da je Jočić smijenjena jer je iznijela stavove kojim vrijeđa Vladu Crne Gore, čime je pokazala neprofesionalizam i neetičnost, kojim ponašanjem je narušila ugled javvnog preduzeća na čijem je čelu i uvjerila Vladu da ne slijedi njenu politiku

Smijenjena funkcionerka Demokratskog fronta Marina Jočić, objavila je na svom Facebook profilu obrazloženje premijera Zdravka Krivokapića, da nije slijedila politiku Vlade, zbog čega je smijenjena sa funkcije predsjednice Upravnog odbora Nacionalnih parkova.

U obrazloženju Krivokapić se navodi da je Jočić smijenjena jer je iznijela stavove kojim vrijeđa Vladu Crne Gore, čime je pokazala neprofesionalizam i neetičnost, kojim ponašanjem je narušila ugled javvnog preduzeća na čijem je čelu i uvjerila Vladu da ne slijedi njenu politiku.

“Eurekaaaa! Premijer je konačno rekao istinu!!! U obrazloženju rješenja o mojoj smjeni (koje je naknadno napisano tek kad su ugledni pravnici upozorili na tu obavezu), piše da ne slijedim politiku Vlade. Konačno nešto tačno od lažljive izdajničke tranje! Da sam slijedila politiku vlade, Nacionalni parkovi ne bi mrdnuli s mjesta kao ni CG u vrijeme njegovog mandata, ugrađivala se u poslove, krala, putovala o državnom trošku. Ali ja slijedim politiku Demokratskog fronta, gdje se ne krade, gdje se radi, postuju slobode i ne ispasta zbog slobodnog mišljenja. Ponosna na Demokratski front i Novu, postiđena zbog sramne, izdajničke prevarantske vlade”, navela je ona na Facebooku.

Marina Jočić, koja je članica Nove srpske demokratije, često je na društvenim mrežama kritikovala odluke premijera Krivokapića.

NSD je konstituent DF-a, čije članove Krivokapić neće u svojoj Vladi, zbog čega je došlo i do parlamentarne krize.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Niksic
02.08.2021-22:41 22:41

ISTI STE!!!

BMX
03.08.2021-09:12 09:12

” Kada počnu da padaju, biće to strašan tresak. Rušiće se sami od sebe, od zločina, krasta i rana koje su ih unakazile. Od međusobnih sukoba oko plena, od pritisaka nedjela koji teško opstaju na kržljavim ostacima savjesti. Od nacizma i fasizma u sebi, od otpora očajnih građana koji nije moguće izbjeći.

Da li je ova slutnja nešto manje crna? Ne, uopšte nije. To rušenje će biti užasno iskustvo spasenja i eksplozivna katarza.

Pre nego što postane malo bolje, biće mnogo gore.”