Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Janković: Mizoginija nedopustiva, sačuvajmo gospodsko Cetinje

Janković je pozvao sve da sačuvaju dostojanstvo koje je Cetinje gradilo vjekovima i da sugrađani ne dopuste da pred mnogobrojnim izazovima popuste u tome

Bez obzira na to što svakodnevno trpimo uvrede i slušamo laži na naš račun i najogavnije izmišljotine, naročito na račun naših koleginica, ne smijemo dopustiti da se na to odgovara uvredama, a naročito ne mizogine prirode, ukazao je Slavko Šole Janković, nosilac liste cetinjske URA Može Cetinje – Može Crna Gora.

Janković je pozvao sve da budu tolerantni i ne spuštaju se na nivo suparnika.

,,Cetinjska URA promoviše mir, ljubav, međusobno poštovanje i uvažavanje. Mi smo za gospodsko Cetinje, a ne Cetinje koje će se prepoznavati po uvredama”, naglasio je Janković.

Janković je pozvao sve da sačuvaju dostojanstvo koje je Cetinje gradilo vjekovima i da sugrađani ne dopuste da pred mnogobrojnim izazovima popuste u tome.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kerber
01.12.2021-19:28 19:28

Klasaična zamjena teza! Oni su sada žrtve!? Sprdnja! Da upotrijebim njihovu verbalnu konstrukciju: Ko o čemu, izdajnici o patriotizmu!

gagi
01.12.2021-20:56 20:56

E muci balego od balege iz tvoje kuce ni kokoska ne valja “strucnjace”sa osnovnom skolom i vatrogasnim crijevom.Ovoga na Cetinje zovu prirepak Filipa Adzica inace spijun u policiju.Objasni ti Jankovicu kako “dodje do one kuce”na Sankovu gomilu,kako si nesrecnu tetku “prevario”.