Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Jakić: Pozivam na odgađanje popisa, u suprotnom ne mogu biti dio tima koji šteti interesima CG

''Pitanje popisa u Crnoj Gori pitanje je nacionalnog dostojanstva, a svedeno je na proizvoljno uspostavljanje samog procesa i regulisanje nagomilanih obaveza u posljednjem trenutku, na način poznat samo kreatorima ovog nipočemu regularnog procesa''

Proces pripreme popisa stanovništva teče suprotno pozitivnim pravnim tekovinama, te sam u obavezi da kao nosilac javne funkcije ukažem, a u konačnom i da pokušam da spriječim zloupotrebu osnovnih ljudskih prava svakoga od nas, kazao je predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić.

“Pitanje popisa u Crnoj Gori pitanje je nacionalnog dostojanstva, a svedeno je na proizvoljno uspostavljanje samog procesa i regulisanje nagomilanih obaveza u posljednjem trenutku, na način poznat samo kreatorima ovog nipočemu regularnog procesa. Smatram da usljed propuštenih rokova i valjane pravne regulative popis ne može biti svrsishodan i pozivam na odlaganje istog. U suprotnom ne mogu biti dio tima koji svojim aktivnostima šteti interesima građana mog Šavnika pa i cijele Crne Gore”, naveo je on na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve