Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Izabrana 24 člana cetinjskog SDP-a

Predstavljajući izvještaj o radu u proteklom periodu dosadašnji predsjednik OO SDP Cetinje Nikola Đurašković je istakao da je u proteklom periodu, u tri izborna ciklusa SDP je na Cetinju pokazala da je jedan od najjačih političkih subjekata u Prijestonici

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije na Cetinju održao je u subotu osmu redovnu izbornu konvenciju, na kojoj su izabrana 24 člana novog saziva OO.

Nikola Đurašković

Predstavljajući izvještaj o radu u proteklom periodu dosadašnji predsjednik OO SDP Cetinje Nikola Đurašković je istakao da je u proteklom periodu, u tri izborna ciklusa SDP je na Cetinju pokazala da je jedan od najjačih političkih subjekata u Prijestonici.

“SDP je pokazala da nam je interes Cetinja na prvom mjestu, i zbog toga smo u zadnjih nekoliko godina predložili desetine mjera kojima bi se značajno pobošljao kvalitet života svih naših sugrađana. Predlagali smo mjere kojim bi se otvorila nova radna mjesta, kupili lap-top računari za cetinjske đake, riješili problemi Ponora, Vrtijeljka i brojni drugi vezani za infrastrukturu, revitalizovale biznis zone na Cetinju. Zbog toga nam predstavlja zadovoljstvo što danas u prepunoj sali biramo novi saziv Opštinskog odbora u kojem će biti 24 člana, do kojih se 20% njih do sada nije bavilo politikom”, naveo je Đurašković.

Predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković je navela je da Cetinje bastion SDP-a i politike koju vodimo u proteklom periodu, a koja je usmjerena na poboljšanje standarda života naših građana, kroz povećanje minimalne zarade, smanjenje akciza na gorivo i stope PDV-a na struju, rasterećenje poslodavaca od prevelikog poreskog opterećenja do poboljšanja uslova za odlazak u penziju i njihovo povećanje.

“Zbog svih ovih inicijativa dobijamo sve veću podršku građana, u svim crnogorskim gradovima, a na Cetinju je ta podrška tradiconalno velika. Zbog toga mi je zadovoljstvo što vidim da večeras na Cetinju vidim mnogo novih lica, koja će dati novu snagu i energiju kako bi zajednički postavili Cetinje na mjesto koje zaslužuje”,  zaključila je predsjednica SDP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve