Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Izabran novi Izvršni odbor AŽ DPS Tivat, za predsjednicu izabrana Slađana Božinović

Obraćajući se prisutnima novoizabrana predsjednica OO AŽ DPS Tivta je istakla da vjeruje da će svojim zajedničkim djelovanjem i zalaganjem Alijansa žena ostvariti sve zadate ciljeve te da slijede pojačane aktivnosti kako bi na najbolji mogući način doprinijele što boljem rezultatu naše partije na lokalnom nivou, a u susret prijevremenim lokalnim izborima

Nakon uspješno organizovane Opštinske izborne konferencije Alijanse žena DPS Tivat, održana je i konstitutivna sjednica AŽ u ovoj opštinu na kojoj je izabrana predsjednica i Izvršni odbor ove organizacije. Za predsjednicu OO AŽ DPS Tivta jednoglasno je izabrana Slađana Božinović, saopšteno je iz Alijanse žena DPS Tivat.

Božinović je, kako su naveli, završila postdiplomske studije i zaposlena je u bankarskom sektoru.

Obraćajući se prisutnima novoizabrana predsjednica OO AŽ DPS Tivta je istakla da vjeruje da će svojim zajedničkim djelovanjem i zalaganjem Alijansa žena ostvariti sve zadate ciljeve te da slijede pojačane aktivnosti kako bi na najbolji mogući način doprinijele što boljem rezultatu naše partije na lokalnom nivou, a u susret prijevremenim lokalnim izborima.

“DPS Tivta će, sigurna sam, Tivtu – gradu otvorenog srca, evropskom, urbanom i gradu mogućnosti, vratiti stari sjaj”, poručila je ona.

Foto: DPS
Foto: DPS

Novo rukovodstvo Izvršnog odbora AŽ u ovoj opštini sastavljeno je, kako dodaju, od mladih, obrazovanih, uspješnih žena koje su se dokazale u svojim profesijama, i kao takve, zajedničkim zalaganjem, osjenjuju iz Alijanse žena DPS, daće veliki doprinos radu ovog tijela i unaprijeđivanju položaja žena.

Novoizabrane članice su: mr Jelena BoškovićNađa PjetrovićBahta PupovićGabrijela GlavočićRadojka TerićDubravka KoparanDušanka KorsićLjiljana Todorović i Ines Vojković.

Konstitutivnoj sjednici su pored članica OO AŽ DPS Tivta i odbornica koje su po funkciji članice Alijanse, prisustvovali i koordinator za Tivat ispred Predsjedništva DPS Crne Gore, Nikola Janovića kao i predsjednica OO DPS Tivta mr Dubravka Nikčević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve