Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Ivanović – Parcos: Grčka prijatelj i partner Crnoj Gori na putu ka članstvu u EU

Ambasador Parcsos je izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da doprinese snaženju veza i unaprjeđenju saradnje između Grčke i Crne Gore

Ministar vanjskih poslova Filip Ivanović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Grčke u Crnoj Gori Panajotisa Pacosa.

“Ivanović se zahvalio ambasadoru na posvećenom i konstruktivnom pristupu snaženju međudržavnih odnosa i ličnom doprinosu jačanju saradnje dvije zemlje, istakavši da je Grčka prijateljska država i saveznica, kao i snažan podržavalac Crne Gore u procesu evropske integracije”, saopštwno je iz MVP-a.

Ambasador Parcsos je izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da doprinese snaženju veza i unaprjeđenju saradnje između Grčke i Crne Gore. Kazao je da će Grčka nastaviti da bude prijatelj i partner Crnoj Gori na putu prema članstvu u Evropskoj uniji, uz punu posvećenost jačanju bilateralnih odnosa.

“Sagovornici su ocijenili da je međudržavna saradnja na svim nivoima, u prethodnom periodu, bila veoma dobra i sadržajna, posebno istakavši nedavnu uspješnu posjetu Ivanovića Grčkoj”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve