Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović prisustvovao Molitvenom doručku

Ibrahimović je, tokom ovog događaja, imao priliku da razgovara sa brojnim učesnicima o najvažnijim dešavanjima u svijetu, a tokom više razgovora sa više američkim zvaničnika, Ibrahimović je sagovornike upoznao sa političkim dešavanjima u Crnoj Gori, značajnim procesima koji se odvijaju u državi i stavovima i pozicijom Bošnjačke stranke u kontekstu tih dešavanja

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović prisustvovao je, zajedno sa suprugom, na 72. Molitvenom doručku, koji je danas održan u Kapitol hilu u Vašingtonu.

“Molitvenom doručku prisustvovali su lideri, političari i biznismeni iz preko 140 zemalja svijeta, koje je pozdravio domaćin susreta, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Džo Bajden“, saopšteno je iz BS-a.

Ibrahimović je, tokom ovog događaja, imao priliku da razgovara sa brojnim učesnicima o najvažnijim dešavanjima u svijetu, a tokom više razgovora sa više američkim zvaničnika, Ibrahimović je sagovornike upoznao sa političkim dešavanjima u Crnoj Gori, značajnim procesima koji se odvijaju u državi i stavovima i pozicijom Bošnjačke stranke u kontekstu tih dešavanja.

“Predsjednik Ibrahimović će se u nastavku posjete Americi susresti sa predstavnicima udruženja dijaspore, kao i sa asocijacijom biznismena, koji su porijeklom iz Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
01.02.2024-19:34 19:34

Znacajni procesi..koji se odvijaju u nasu drzavu…Pitam se,koji su to znacajni procesi.(gospon Ibrahimovicu).iako CG svakodnevno ponire..u primitivizam-nacizam-rasizam-fasizam..nepostovanje drzave itd..itd