Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović će prisustvovati Molitvenom doručku u Vašingtonu

Molitvenom doručku prisustvuju lideri, političari i biznismeni iz preko 140 zemalja svijeta

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović pozvan je, zajedno sa suprugom, na 72. Molitveni doručak, koji će se 31. januara održati u Kapitol hilu u Vašingtonu, saopšteno je iz BS-a.

Molitvenom doručku prisustvuju lideri, političari i biznismeni iz preko 140 zemalja svijeta.

“Biće to prilika da predsjednik Ibrahimović tokom bilateralnih susreta u Vašingtonu sagovornike upozna sa političkim dešavanjima u Crnoj Gori, značajnim procesima koji se odvijaju u državi i stavovima i pozicijom Bošnjačke stranke u kontekstu tih dešavanja. Takođe, tokom posjete Americi, predsjednik Ibrahimović će se sastati i sa predstavnicima brojnih udruženja dijaspore”, kazali su iz BS-a.

Aktivnosti u okviru Molitvenog doručka biće održane u periodu od 31. januara do 2. februara, u cilju izgradnje i razvoja međunarodnih odnosa zemalja učesnica. Predstavnici država učesnica će na marginama centralnog događaja pored međusobnih susreta biti u prilici da se susretnu i sa američkim zvaničnicima.

“Pored održavanja više susreta, formalnih i neformalnih sastanaka, na centralnom događaju – doručku koji se održava prvog četvrtka u februaru, obraćaju se dva specijalna gosta – predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i gost čiji se identitet otkriva tek na samom događaju”, navodi se u saopštenju BS-a.

Molitveni doručak se održava u Vašingtonu od 1953. godine, a događaju su prisustvovali svi američki predsjednici počev od Dvajta Ajzenhauera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
28.01.2024-21:36 21:36

Ovaj Ibrahimovic nema Obraza..glasao je sa cetnicima Markovica,,iako je njegov otac..vrsio progon istog naroda…dati se zgadi!