Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Husović čestitao Bajdenu izbor za predsjednika SAD

Naše dvije zemlje vezuje duboko i istinsko prijateljstvo. Podrška Amerike u izgradnji građanske, demokratske i multietničke Crne Gore, kao i vaša podrška na našem putu u NATO, od ključnog su značaja za uspostavljanje prozapadnih vrijednosti, kojima teži naša država

Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović uputio je čestitku Džou Bajdenu, povodom pobjede na izborima za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

“Čini mi zadovoljstvo da Vama i prijateljskom narodu Sjedinjenih Američkih Država, u ime Bošnjačke stranke, kao i u svoje lično ime, uputim srdačne čestitke povodom izbora za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Vaš izbor je pobjeda američkog naroda, koji je u vama prepoznao borca za demokratiju, ljudska prava i istinskog vođu.

Naše dvije zemlje vezuje duboko i istinsko prijateljstvo. Podrška Amerike u izgradnji građanske, demokratske i multietničke Crne Gore, kao i vaša podrška na našem putu u NATO, od ključnog su značaja za uspostavljanje prozapadnih vrijednosti, kojima teži naša država.

Posebno izražavam vaš doprinos stabilizaciji i prosperitetu regiona Zapadnog Balkana, koji ste demonstrirali u prethodne tri decenije.

U tom smislu, očekujem nastavak strateškog partnerstva između Crne Gore i SAD-a”, navodi se u čestitki Husovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve