Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Hoće li se GP URA izviniti što podržava kadrove kao što je Jelena Kljajević

Dramski pisac sa Cetinja Željko Vušurović je komentarišući uvrede nove direktorice Nacionalnih parkova Jelene Kljajević na račun crnogorskih rukometaša upitao da li će je Vijesti pitati o tom postupku, kao i da li će se Građanski pokret URA izviniti reprezenativcima Crne Gore

Dramski pisac sa Cetinja Željko Vušurović je komentarišući uvrede nove direktorice Nacionalnih parkova Jelene Kljajević na račun crnogorskih rukometaša upitao da li će je Vijesti pitati o tom postupku, kao i da li će se Građanski pokret URA izviniti reprezenativcima Crne Gore.

“Jelena Kljajević, nova direktorica Nacionalnih parkova Crne Gore, baš voli Crnu Goru”, konstatuje Vušurović.

On kaže da Kljajevićeva toliko voli Crnu Goru da je montažom od jedne crnogorske zastave napravila nacističku zastavu.

“Pri tom je uvrijedila i sjajne crnogorske rukometaše. ‘Oće li je novinari “Vijesti” upitati da li se stidi zlobnog podmetanja? ‘Oće li bar rukovodstvo URE reći “Izvinite, građani Crne Gore, izvinite, crnogorski reprezentativci”, kad podržava ovakve kadrove koalicionih partnera? ‘Oće, ‘oće, ali sjutra”, napisao je Vušurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ostrog
16.01.2021-17:24 17:24

URA je napravila strašno zagađenje društva !Mi smo kao društvo potpuno propali, kazala je sociološkinja Vesna Pešić komentarišući to što je onlajn prodavnica beogradske kompanije 011shop u svojoj prodaji, između ostalog, imala dukserice i majice s natpisom Nož žica, kojom se veliča genocid u Srebrenici.!URA njihovi clanovi cini ove uvrede CG dusmani svega sto je Crnogorsko !