Utorak, 18 Juna, 2024
Rubrika:

HIT REAKCIJE NA TWITTERU na sraman potez Krivokapića: Da je Trinaestojulka rakija tvitnuo bi koje slovo

Ono što su primjetili neki od njih jeste da je Krivokapić iskoristio praznik da blokira neistomišljenike na društvenim mrežama, kao i da je na vrijeme Srbiji čestitao praznik

Skandalozan potez premijera Zdravka Krivokapića jer nije građankama i građanima Crne Gore čestitao Dan državnosti 13. jul, izuzetno je propraćena na društvenim mrežama.

Oglasili su se mnogi tviteraši koji su na duhovit način komentarisali sraman potez Krivokapića.

Ono što su primjetili neki od njih jeste da je Krivokapić iskoristio praznik da blokira neistomišljenike na društvenim mrežama, kao i da je na vrijeme Srbiji čestitao praznik.

Krivokapić je juče pokušao da se opravda, objavivši na svom Twitteru video snimak sa svečanosti organizovane povodom dodjele najvećeg državnog priznanja – Trinaestojulske nagrade, a koja je ova godine održana i kao prijem povodom Dana državnosti.

Prije toga juče se oglasio na Twitteru povodom 13. jula – Dana državnosti Crne Gore, da bi nekoliko minuta kasnije, poruka je sa njegovog naloga izbrisana, da bi bila ponovljena u novom tvitu dvadesetak minuta kasnije.

Ovaj bijedni pokušaj ”vađenja” nije međutim prošao kod crnogorske javnosti.

Donosimo reakcije sa Twittera.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
15.07.2021-09:32 09:32

Jadno Zdravinjo bocaljub,o crnome ce se jadu zabaviti ubrzo i to malo surutke sto mu je ostalo u glavu,ubrzo ce ispariti,zastidje za Drzavu Crnu Goru,no ima “drusta”u apostolskoj Vladi ma i svetosavskoj Skupstini/vecini 0d 41 posranika.