Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

HGI: Najbolji rezultat u istoriji

''Razlog ovako dobrog rezultata je najprije nevjerojatna energija mladih HGI koja je unijeta u kampanju kroz koju smo komunicirali isključivo pozitivno, dobronamjerno i prije svega – ljudski''

Hrvatski glas u Crnoj Gori se opet čuje, HGI je ponovo tamo gdje se odlučuje, saopšteno je iz te partije.

Kako su istakli, ostvarili smo najbolji rezultat u istoriji HGI i gotovo dvostruko veći broj glasova u odnosu na prethodne parlamentarne izbore, a da je zakon malo pravedniji, moguće je da bismo imali i drugi mandat, što ne bi bilo nezasluženo, uzevši u obzir doslijednost i principijelnost u odbrani crnogorske državne samobitnosti i europskog puta.

“Razlog ovako dobrog rezultata je najprije nevjerojatna energija mladih HGI koja je unijeta u kampanju kroz koju smo komunicirali isključivo pozitivno, dobronamjerno i prije svega – ljudski”, navode u saopštenju.

U HI-u su zadovoljni što su građani Crne Gore to prepoznali i osjetili, što će ih motivisati da već danas, kada se malo odmore od kako su naveli, intenzivne kampanje i divnog slavlja, nastave sa borbom za prave vrijednosti, i u Skupštini i u javnom prostoru.

“HGI ostaje na pravoj, sunčanoj strani svijeta gdje očekuje da joj se pridruže i ostale partije koje su sinoć izborile parlamentarni status i kojima od srca i bez razlike čestitamo, a one koji u tome nisu uspjeli želimo da ohrabrimo i da im poručimo da je povratak uvijek moguć, uz vrijedan rad, čvrstu vjeru i snažnu volju”, dodaju u saopštenju.

Zahvaljuju građanima Crne Gore na pruženom povjerenju i obećavaju da će ih u Skupštini predstavljati na dostojan i dostojanstven način.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve