Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović u posjeti Herceg Novom: Bilježimo konstantan rast podrške

Politički direktor DPS-a posjetio Opštinski odbor Herceg Novi

Politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović sa članovima Izvršnog odbora posjetio je Opštinski odbor DPS Herceg Novi, saopšteno je iz te stranke.

“Direktor Gvozdenović je sa saradnicima analizirao dosadašnji rad Opštinskog odbora DPS Herceg Novi kao i aktivnosti koje su preduzete tokom priprema za predstojeće izbore. Takođe, održani su sastanci sa najužim rukovodstvom DPS u Herceg Novom, predsjednicima mjesnih odbora, predstavnicima Savjeta mladih i drugih tijela OO DPS Herceg Novi.

Analizirana je aktuelna politička situacija kao i pitanja vezana za pandemiju novog koronavirusa i uticaju koji ovi događaji imaju na ekonomski i zdravstveni sistem Crne Gore”, navode u saopštenju.

Na sastancima je, dodaju, iznijet niz ocjena koje govore u prilog tvrdnji da zahvaljujući kvalitetnoj politici rejting Demokratske partije socijalista u Herceg Novom bilježi konstantan porast.

“U tom kontekstu posebno je istaknuta činjenica da je zahvaljujući glasovima odborničkog kluba usvojen Prostorni urbanistički plan čime su stvorene planske pretpostavke za dalji razvoj grada. Razmatrane su i određene mjere koje su predložene kako bi se ublažila zahtjevna ekonomska situacija a u kontekstu koncipiranja budućeg predizbornog programa koji će biti uskoro predstavljen građanima.

Sastanci su održani uz poštovanje svih mjera i preporuka NKT-a”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve