Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Grlić Radman Vuksanoviću: Vaše zalaganje će pridonijeti izgradnji modernog društva Crne Gore

''U svjetlu Vašeg dosadašnjeg rada i predanosti u zastupanju i promicanju prava Hrvata kao manjinskog, ali autohtonog naroda Crne Gore, vjerujem da će Vaše zalaganje pridonijeti izgradnji modernog društva Crne Gore oslanjajući se na njenu istoriju multikulturalnosti''

Na Cetinju je prije nekoliko dana izabrana 43. Vlada Crne Gore. Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative, izabran je za ministra bez portfelja te hrvatska nacionalna manjina ima svog predstavnika u Vladi. Tim povodom je, kako je saopšteno iz HGI, stigao veliki broj čestitki i podrške, a pored brojnih, i čestitka hrvatskog ministra vanjskih i evropskih poslova Gordana Grlića Radmana.

„U svoje ime i u ime Ministarstva vanjskih i evropskih poslova Republike Hrvatske želio bih čestitati na izboru za ministra bez portfelja u novoizabranoj, 43. Vladi Crne Gore. U svjetlu Vašeg dosadašnjeg rada i predanosti u zastupanju i promicanju prava Hrvata kao manjinskog, ali autohtonog naroda Crne Gore, vjerujem da će Vaše zalaganje pridonijeti izgradnji modernog društva Crne Gore oslanjajući se na njenu istoriju multikulturalnosti. Radujem se našim budućim susretima te Vam želim puno uspjeha u sadašnjim i budućim aktivnostima. Primite izraze mog osobitog poštovanja“, naveo je Grlić Radman.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve