Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Gjeloshaj sa Feltenom: Naša država je garant pouzdanog biznis ambijenta

Ambasador Felten uputio je čestitke za izbor i poželio potpredsjedniku mnogo uspjeha tokom realizacie važnih projekata. Izrazio je podršku Vladi Crne Gore na planu evropske integracije, razvoj ekonomije i zelene energetike

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Gjeloshaj sastao se sa ambasadorom Njemačke, Peterom Feltenom i tom prilikom istakao da je 44. Vlada Crne Gore prozapadna i kao takva kredibilan partner u procesima reforme i integracije u veliku evropsku porodicu.

“Vjerujemo da će i to, između ostalog, doprinijeti jačanju povjerenja investitora, posebno onih iz Njemačke. Crna Gora ima mnogo potencijala za razvoj infrastrukture, turizma i energetike. Naša država je garant pouzdanog biznis ambijenta za sve zainteresovane za ulaganje”, naglasio je potpredsjednik Gjeloshaj.

Ambasador Felten uputio je čestitke za izbor i poželio potpredsjedniku mnogo uspjeha tokom realizacie važnih projekata. Izrazio je podršku Vladi Crne Gore na planu evropske integracije, razvoj ekonomije i zelene energetike.

Posebno je istakao želju da se uvećava broj njemačkih investitora u Crnoj Gori.

Na kraju susreta sagovornici su istakli dobre odnose Crne Gore i Njemačke, te dogovorili nastavak saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
26.11.2023-14:35 14:35

Kakav je ovo izdajica..udruzio se sa cetnicima..ubicama..primitivcima….