Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Gjeloshaj: Crna Gora je partner i prijatelj Kosova

Na kraju sastanka, sagovornici su istakli odlične odnose Crne Gore i Republike Kosovo i dogovorili nastavak saradnje u oblastima od zajedničkog interesa

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj sastao se danas sa ambasadorkom Kosova u Crnoj Gori Arianom Žerka Hodžom, koja je poručila da je Crna Gora partner i prijatelj Kosova.

Ambasadorka je čestitala potpredsjedniku Vlade Đeljošaju na imenovanju i poželjela mu uspjeh na realizaciji planiranih projekata.

Đeljošaj je upoznao kosovsku ambasadorku sa prioritetima 44. Vlade i poručio da Crna Gora ostaje privržena evroatlantskom putu i vrijednostima.

„Nastavićemo da podržavamo unaprijeđenje ekonomske saradnje kao i naš zajednički evroatlantski put”, rekao je Đeljošaj.

Tokom sastanka razgovarano je o mogućnostima unaprjeđenja saradnje dvije zemlje u različitim oblastima, posebno u privredi, turizmu i infrastrukturi.

Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima razmijene iskustava u evropskim integracijama, kao i implementaciji projekata za snažniji ekonomski razvoj.

Na kraju sastanka, sagovornici su istakli odlične odnose Crne Gore i Republike Kosovo i dogovorili nastavak saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve