Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Svjedočimo narasloj agoniji iskvarenih, samoživih partija i niza degutantnih, pohlepnih i nesposobnih političara

''I ne iznenađuje što je stanje u crnogorskoj državi i društvu godinama teško podnošljivo, pri čemu u posljednje tri godine svjedočimo o narasloj agoniji u režiji iskvarenih, samoživih i marionetskih partija i niza degutantnih, pohlepnih i nesposobnih političara''

Opšte je poznata činjenica da su parlamentarne stranke najomrznutije organizacije u Crnoj Gori. To godinama potvrđuju ankete, to je potvrđeno i na proteklim izborima. Ipak, ostaje za žaljenje što izlaznost na proteklim izborima nije bila na nivou predanih i nekoristoljubivih članova parlamentarnih stranaka, saopšteno je iz Građanske incijative “21.maj”.

“U tom slučaju, teško da bi na izborima glasalo više od 0,5 odsto građana od ukupnog biračkog tijela”, tvrde iz GI 21.maj.

Zato, dodaju, i ne iznenađuje što je stanje u crnogorskoj državi i društvu godinama teško podnošljivo, pri čemu u posljednje tri godine svjedočimo o narasloj agoniji u režiji iskvarenih, samoživih i marionetskih partija i niza degutantnih, pohlepnih i nesposobnih političara.

“Patologija crnogorskog višestranačja nastavljena je i nakon posljednjih besmislenih izbora što je evidentno svakog dana. Zato ne čudi što PES mjesecima prebrojava imaginarne koalicione saveznike, što DF ječi od muke ukoliko im se izmaknu fotelje i time “ugroženo srpstvo” klizne u rasulo, što Demokrate iz zemunica prate pregovarački proces, što URA tone u porfirijevsku depresiju, što se SD kriomice nada povratku na mala vrata ili što je DPS pod “teretom iscrpljujućih unutrašnjih reformi” spreman da Spajiću pomogne u odsudnim trenucima koji bi vodili do nove psihodelične vlade. U svakom slučaju, građani mogu da budu mirni jer ovakve partije su spremne da za “domovinu daju sve, čak i nokat” što bi rekli ortaci iz “Alana Forda”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kojo
18.09.2023-17:02 17:02

I sto sad ? Tako nam je od AB kontrarevolucije pohlepa srpskohrvatska iznad zivota nasih. Ne njihovih.
Nego canu , nula, cpc, nula a da vi nemate odgovor na kaznjivi Popis o nestanku predvidjen 1. Novembra. Eto ima jos cetrdesetak dana oli ce drzava pisat Parabelum racune o nestanku Crnogoraca. A slisam u SAD nastupa operska pjevacica Montenegrina. Kako samo lijepo zvuci srce mi je ogrijalo. .