Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

GI ”21. maj”: Smjena patogene vlasti zadatak i uslov za oporavak Crne Gore

Dominirajući klero-četnički diletanti, kako su kazali, udruženi sa populističkim i licemjernim građanskim strankama napravili su koještariju od države i ruglo od državne politike

Odlazeća vlada, paučinom povezana sa rastrojenom parlamentarnom većinom, ilustrativan je primjer najneodgovornije i najnesposobnije izvršne vlasti u Evropi, saopštili su u zajedničkom saopštenju Miodrag Živković, Ljubomir Filipović i Rade Bojović iz GI ”21. maj”.

Dominirajući klero-četnički diletanti, kako su kazali, udruženi sa populističkim i licemjernim građanskim strankama napravili su koještariju od države i ruglo od državne politike.

”Dok pandemija razara crnogorsko društvo imamo premijera antivaksera i zatucane velikosrpske popove koji se igraju sa životima vjernika okupljajući ih u gomilama po manastirima i crkvama.

Dok se fašizirane četničke kreature imenuju po preduzećima i ustanovama i valjaju po ulicama imamo nemušta reagovanja koja dolaze od URE, Demokrata i njima sličnih, pritom zaboravljajući da je takav društveni ambijent proizvod njihove politike.

Dok ekonomija stagnira, nelikvidnost privrednih društava raste, država ne isplaćuje obaveze, investitori okreću leđa, zaposlenost opada, halucinogena Vlada obećava slovenački standard, kocka se sa finansiranjem zdravstvenog sistema, najavljuje rast poreza i istovremeno nudi minimalnu zaradu bez ikakvog poslovnog rezona”, naveli su.

”Zato je smjena ove patogene vlasti prvorazredni patriotski zadatak i uslov bez koga nije moguć podnošljiv život i oporavak Crne Gore”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve