Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

FOTO: Susret istomišljenika – Miodrag Perović, Dritan Abazović i Gojko Perović zajedno u Petrovcu!

Ova fotografija dobija na značaju iz više razloga, a prvo je jer se postavlja pitanje koji je razlog ovog susreta i to u jeku predizborne kampanje

Jedan od vlasnika koncerna Vijesti Miodrag Perović, nosilac liste Crno na bijelo i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović razgovarali u Petrovcu, što potvrđuje i fotografija koja je objavljena na društvenim mrežama.

foto FB

Ova fotografija dobija na značaju iz više razloga, a prvo je jer se postavlja pitanje koji je razlog ovog susreta i to u jeku predizborne kampanje.

Javnost već odavno spekuliše da koncern Vijesti stoji iza koalicije Crno na bijelo, a da rektor Perović već odavno ima sastanke sa opozicionarima. I ranije se Gojko Perović sastajao sa Abazovićem.

Sve ovo se može povezati sa porukama koje su do sada u više navrata stizale od mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija, koji je pozvao građane za ne glasaju za, kako je nazvao, ovu “bezbožnu vlast”.

Podsjetimo, MCP je pozvala na jedinstvo svih koji su protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti, uz Amfilohijevu poruku da “ne zna ko će biti lud da glasa za ovakvu Vladu ako ne povuče Zakon”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
15.08.2020-17:02 17:02

Svratili braca srbijanci na sladoled krijuci,Gojko “kolektor”srednje skole,Don Mikeli lupez i Nemanja Abazovic zbun koji hoda.Pa ne vidjeh odavno tri vise pogani zajedno,e da se nesrecnom krovoustom profesoru “dokopati”kakve titule pa da makar i malo bude cojek,sto nece nikada biti.3,14 za crnu trojku.