Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Forum žena LP organizovao obuku o samopouzdanju i jačanju uloge žena u politici

Žene političarke imale su priliku da uče i razmjenjuju iksustva o ulozi u javnom životu, politici, procesu donošenja odluka i na koji način ojačati sopstveni položaj u tradiconalnom društvu u kojem je zastupljenost žena na pozicijama donošenja odluka nedovoljna

Forum žena Liberalne partije u okviru redovnih aktivnosti organizovao je obuku za članice u cilju osnaživanje žena i njihove uloge u društvu.

Seminar na temu “Samopouzdanje i samopostovanje kod političarki” održala je  psihološkinja i psihoterapeutkinja Tanja Mitrović. Seminar je otvorila predsjednica Foruma žena LP Dubravka Vujičić a učestvovale su žene iz različitih struktura.

Žene političarke imale su priliku da uče i razmjenjuju iksustva o ulozi u javnom životu, politici, procesu donošenja odluka i na koji način ojačati sopstveni položaj u tradiconalnom društvu u kojem je zastupljenost žena na pozicijama donošenja odluka nedovoljna.

“Forum žena liberalki nastaviće da sprovodi ovakve aktivnosti, vjerujući u društvo slobodnih pojedinaca i jednakih šansi u kojem svako mora imati jednaka prava i obaveze i mogućnost za afirmaciju na osnovu znanja, sposobnosti i stručnosti bez obzira na bilo kakvu različitost i lično svojstvo”, navodi LP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve