Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Formirana Komisija za analizu rezultata bezbjednosnog sektora na Cetinju

Na sjednici, Brđanin, Vukšić i Burić, izvijestili su koordinatora Biroa o događajima na Cetinju, radnjama koje su preduzete i koje će bit preduzete do naredne sjednice Biroa

Na današnjoj sjednici Biroa za operativu koordianciju donijeta je odluka o formiranju Komisije za analizu rezultata operativnog usklađivanja organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, vezano za prethodne događaje na Cetinju, saopšteno je nakon sjednice.

Na poziv potpredsjednika Abazovića, koordinatora BOK-a, sjednici su prisustvovali i Sergej Sekulović, ministar unutrašnjih poslova, Dražen Burić, v.d. vrhovnog državnog tužioca, Saša Mašković, v.d. pomoćnika direktora za Sektor za finansijsko-obavještajne poslove i Miodrag Laković, savjetnik potpredsjednika Vlade za nacionalnu bezbjednost.

Dražen Burić, v.d. VDT-a, prvi je izvijestio o aktivnostima koje preduzima Tužilaštvo u vezi događaja na Cetinju. Nakon v.d. VDT-a, svoj osvrt imali su i direktor UP Zoran Brđanin i direktor ANB-a Dejan Vukšić, navodi se u saopštenju.

Na sjednici BOK-a, Brđanin, Vukšić i Burić, izvijestili su koordinatora Biroa o događajima na Cetinju, radnjama koje su preduzete i koje će bit preduzete do naredne sjednice Biroa.

“Osim koordinatora BOK-a Dritana Abazovića, sjednici su prisustvovali i ostali članovi tog tijela: birgadni general Milutin Đurović, načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, Dejan Vukšić, direktor ANB, Zoran Brđanin, direktora Uprave policije, Aleksandar Damjanović, v.d. direktora Uprave prihoda i carina, potpukovnik Todor Goranović, v.d. generalnog direktora Obavještajno-bezbjednosnog direktorata Ministarstva odbrane i Petar Koprivica, v.d. generalnog direktora direktorata za bezbjednosno-nadzorne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve