Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Filipović se vraća u političke vode, formira listu slobodnih ljudi

“Dragi prijatelji, donio sam čvrstu odluku da se vratim u politiku i da se na narednim izborima kandidujem za mjesto odbornika u lokalnom parlamentu u Budvi. Brojni su razlozi za to. Budvi treba energija, osjećaj usmjerenja i novi dogovor svih onih snaga koje žele da stvore grad dostojan života naše djece. Iskreno, dosljedno i pošteno”, napisao je Filipović

Bivši potpredsjednik Opštine Budva i nekadašnji funkcioner SDP, Ljubomir Filipović,  objavom na Fejsbuku najavio ne povratak na političku scenu tako što će se na narednim izborima kandidovati za mjesto odbornika u budvanskom parlamentu.

Ljubomir Filipović

“Dragi prijatelji, donio sam čvrstu odluku da se vratim u politiku i da se na narednim izborima kandidujem za mjesto odbornika u lokalnom parlamentu u Budvi. Brojni su razlozi za to. Budvi treba energija, osjećaj usmjerenja i novi dogovor svih onih snaga koje žele da stvore grad dostojan života naše djece. Iskreno, dosljedno i pošteno”, napisao je Filipović.

Navodi da će o samom obliku učešća i angažmanu biti riječi kasnije, ali i najavio da će najvjerovatnije formirati listu slobodnih ljudi.

“Ukoliko bilo ko od vas misli da na bilo koji način želi i može podržati, molim vas da me kontaktirate”, napisao je on na Fejsbuku.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve