Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Filipović: Naši stariji članovi su sjedjeli u restoranu, ali su se i nagutali suzavca

Saboracima je uputio poruku da ne dozvole da ih dijele jeftinin trukovima

Izvršni koordinator Građanske inicijative “21. maj” Ljubomir Filipović osvrnuo se na snimak koji je, kako je rekao, iskorišćen od Demokrata da se diskredituje “21. maj”.

“Mi smo za razliku od snimka sa Đukanovićem za stolom pored nekoliko funckionera “21. maja”, sjedjeli za istim stolom i ja sam im zbilja pomogao da se osnuju. Važno nam je tada bilo da Demokrate odrade svoj dio posla i pacifikuju jedan dio prosrpskih građana pred ulazak u NATO, i oni su svoj posao tada odradili”, rekao je Filipović.

Saboracima je uputio poruku da ne dozvole da ih dijele jeftinin trikovima.

“Jeste, naši stariji članovi su u jednom trenutku sjedjeli u restoranu na Cetinju, ali isto tako su ujutru bili tu i nagutali se suzavca na Trgu ispred dvora. Takođe su naši funkcioneri i članovi poput Anđele Borilović (Ivanović), Stefana Aleksića, Tijane Todorović, Manje Simonović… bili na Belvederu. Anđela sa ženama na prvoj liniji, a onda Saša Zeković koji je bio i na Belvederu i svuda i budno motrio na svaku nezakonitost rada policije. Da ne govorim o našim advokatima iz pravnog tima na čelu sa Nikolom Beladom koji danonoćno pomažu ljudima koje srbijanski žandari u redovima naše policije diskriminišu”, kazao je Filipović.

Ističe da ni on u Zagrebu nije bio na bezbjednom jer su, kako je rekao, prijatelji iz Vlade znali što tamo radi.

“Nego da ostavimo hrvatskim službama, koje su identifikovale ljude koji su me pratili, da do kraja obave posao. Onda će neke stvari biti jasnije mnogo”, zaključio je Filipović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve