Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Evropski tim za Herceg Novi: Samo velike promjene mogu vratiti stari sjaj našem gradu

Naš grad mora biti ponovo mjesto okupljanja regionalnih i evropskih kulturnih velikana i centar daljeg razvoja turizma u Crnoj Gori, poručuju iz Evropskog tima za Herceg Novi

Herceg Novom su potrebne velike promjene i to je jedini način da vratimo stari sjaj našem gradu. Potrebne su nam promjene koje će omogućiti svim građanima da žive na način na koji žele i mogu, promjene kojima će se vrjednovati rad i zalaganje svakog pojedinca, i promjene koje će svima donijeti potrebnu stabilnost i fokus na razvoj i budućnost, saopšteno je Evropskog tima.

“Takve promjene očekuju građani Herceg Novog. Spremni smo da sa svima koji razmišljaju na ovakav način preuzmemo odgovornost za napredak našeg grada. Moramo zbiti redove i okupiti sve kojima je stalo do bržeg ekonomskog, kulturnog i ukupnog razvoja Herceg Novog, sve kojima je stalo do očuvanja dostojanstva i napretka Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, Herceg Novi je nekada bio grad kulture, stvaralaštva, sportista…

“Grad u kome su rado boravili Ivo Andrić, Branko Ćopić, Dušan Kostić, Mihailo Lalić, Stevan Raičković, Zuko Džumhur… grad u kome su stvarali Petar Lubarda, Dado Đurić, Milo Milunović, Bato Pravilović, Aco Prijić, Luka Tomanović… grad koji je bio perjanica turizma, sporta, kulturnih i zabavnih manifestacija. Ukoliko dobijemo priliku od vas – građana Herceg Novog, spremni smo da Herceg Novom vratimo stari sjaj.

Naš grad mora biti ponovo mjesto okupljanja regionalnih i evropskih kulturnih velikana i centar daljeg razvoja turizma u Crnoj Gori. Evropski tim za Herceg Novi spreman je da na ovim osnovama dalje gradi politiku u našem gradu koja će biti isključivo usmjerena na dalji razvoj i napredak građana”, zaključuje se u saopštenju Evropskog tima za Herceg Novi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
15.04.2021-19:18 19:18

Partija koja je jedina GRADJANSKA za sve narode gradjani H.N odlucite i dajte da se pomirimo a ne cetnickim nacionalisti da nam sudbinu kroje !Evropski HN-!