Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Evropa sad: Jakov Milatović kandidat za predsjednika Crne Gore

Odluku da Milatović bude njihov kandidat kasno sinoć donio je Glavni odbor Pokreta Evropa sad

Glavni odbor Pokreta Evropa sad jednoglasno je podržao kandidaturu Jakova Milatovića za novog predsjednika Crne Gore.

Kako je saopšteno iz Pokreta Evropa sad, odluka je donijeta nakon što je Predsjedništvo Pokreta uputilo predlog članovima Glavnog odbora koji su na vanrednoj sjednici ocijenili da je ovo najbolja i najispravnija odluka, posebno imajući u vidu da je čovjek njegovih profesionalnih i ličnih osobina neko ko će na dostojanstven način upravljati Crnom Gorom u narednih pet godina.

Iz PES-a podsjećaju da je na lokalnin izborima održanim u oktobru Milatović “predvodio snage koje su nakon više decenija pobijedile DPS u glavnom gradu”.

“U politiku sam ušao na poziv građana, i osjećao sam odgovornost da poslušam njihov glas koji je akumuliran i kroz organe partije. Siguran sam da ćemo okupiti snagu koja se pokazala kao nesalomiva, uprkos nepravdi koja je pokazala svu slabost sistema i običnog građanina kakav je i Milojko Spajić”, izjavio je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
23.02.2023-09:40 09:40

EVROPA SAD-Ako budete IZLAZILI  SAMI bez NAJAVLJENE podrske -URA-SNS – Imate podrsku !!!!ONI SU SVAKAKO UNISTENI  I NETREBAJU VAM  SAMO DA VAM NANESU STETU  VJERUJTE  SVE SU TO  VASI NEPRIJATELJI NJIH  NI SVOJI U KUCI NE GLASAJU  !! U PAMET SE  JEDINO sami bez SESELJEVACA -CETNICKIH-DF-DEMOKRATE -MANDIC  I  BECIC NJIH  STE VEC DANAS VASOM POJAVOM UNISTILI 100% Danas im mozete slobodno poslat Saučešće povodom  NJIHOVE kandidature Raja Mandića i Aljekse Becica !

Nikola
23.02.2023-09:54 09:54

EVROPA SAD -Slobodno danas mozete poslat Saučešće- kandidatima Raji Mandiću i Aljeksi Becicu kao i njihovom politickom ocu- Seselju – Vucicu i jer ste ih danas unistili v sa asom pojavom da je Jakov Milatović kandidat za predsjednika Crne Gore !!

Lada
23.02.2023-14:05 14:05

Sve ” bolji od boljega “.

RIR
23.02.2023-15:17 15:17

…dokle smo dogurali …da ova smrda…koja je htjela 10 Cgoraca da žrtvuje samo da se ustolici Nedostojni pop druge države…i tim istim popovima i ideologije , služi…a Vojvoda četnicki kandidat koji je pokusao Državni udar u CG a zakleo se SRB da mu je ona njegova drzava -UŽAS od olosa a kandidata za čelo drzave CG !

COL
23.02.2023-19:17 19:17

Kad bi ovoga podržali kudravi i ćelavi sigurno bi uša u drugi krug, inače bez tako brojne podrške moći će se počešati kud i šaronja.

Stari svat
24.02.2023-07:21 07:21

Miš IŠ!
LAŽOVI prevarantski