Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Dukaj čestito Kosovu: Odgovorna vlast treba da preispita praksu stavova pojedinaca ili grupacija

Crnogorski ministar javne uprave Maraš Dukaj oglasio se na mreži X povodom odluke Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope da predloži prijem Kosova u tu organizaciju

Crnogorski ministar javne uprave Maraš Dukaj oglasio se na mreži X povodom odluke Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope da predloži prijem Kosova u tu organizaciju.

-Čestitke Kosovu na važnom koraku ka članstvu u Savjet Evrope! Ovo nije samo važan korak za Kosovo, nego i za najstariju evropsku organizaciju. Odgovorna vlast treba da preispita praksu da stavovi pojedinaca ili grupacija staju na ono mjesto koje pripada stavovima države Crne Gore – naveo je Dukaj na mreži X.

Podsjetimo odluku PSS je podržao 31 poslanik, četiri su bila protiv, jedan uzdržan. Pored dva poslanika iz Srbije, protiv je glasao i poslanik iz BiH i iz Crne Gore, uzdržan je bio predstavnik Grčke. Crnu Goru u Komitetu predstavlja poslanica Demokratske narodne partije Maja Vukićević koja je ranije saopštila da će glasati protiv.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zlatko
27.03.2024-22:37 22:37

S kojim obrazom g.ministar Dukaj čestita Kosovu , za nešto za što njegova vlada glasa protiv ili mirno ćuti ! Napuštaj vladu , ne brukaj Crnu Goru i Kosovo !!