Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Dukaj – Alhantouli: Moderna i efikasna javna uprava

Ministar Dukaj je istakao da dvije države baštine tradicionalno dobre i prijateljske odnose, te da postoji prostor za produbljivanje saradnje i upoznao ambasadora sa ciljevima i aktivnostima ovog Ministarstva

Ministar javne uprave Maraš Dukaj sastao se danas sa ambasadorom Države Palestine u Crnoj Gori, Rabii Alhantoulijem.

Ministar Dukaj je istakao da dvije države baštine tradicionalno dobre i prijateljske odnose, te da postoji prostor za produbljivanje saradnje i upoznao ambasadora sa ciljevima i aktivnostima ovog Ministarstva.

“Posvećeni smo digitalnom razvoju i modernizaciji javne uprave kao značajnom segmentu reforme javne uprave. Prioritet nam je uspostavljanje efikasne, racionalne i transparentne javne uprave – uprave koja je okrenuta ka građaninu, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou”, kazao je Dukaj.

Ambasador Alhantouli je podsjetio na kontinuitet sadržajnih i prijateljskih odnosa dvije zemlje i upoznao ministara sa situacijom u Palestini, kao i sa spremnošću da tokom svog diplomatskog mandata ojača saradnju države Crne Gore i Palestine.

“Ambasador Al Hantouli i ministar Dukaj pozdravili su razvoj partnerskih odnosa dvije zemlje i ocijenili da postoji veliki potencijal za dalji razvoj saradnje u narednom periodu, naročito u procesu reforme javne uprave, kao i na polju sajber bezbjednosti”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve