Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Bar: Izmijenjen režim saobraćaja zbog koncerta povodom Dana nezavisnosti

Program počinje u 21:00h

U susret velikom koncertu povodom Dana nezavisnosti 21. maja, koji se održava na platou ispred Sportske dvorane Topolica u organizaciji Opštine Bar i Turističke organizacije Bar, u gradu će biti na snazi izmijenjen režim saobraćaja.

“Tako će od ponedeljka, 20.05. u podne do srijede, 22.05. do 12:00 časova, biti zatvoreni sljedeći djelovi gradskih saobraćajnica:
– Dio ulice Popa Pavla Radunovića (od raskrsnice prema ulici Mila Boškovića do raskrsnice sa Bulevarom revolucije);
– Dio Bulevara revolucije (od raskrsnice sa Bulevarom dinastije Petrovića do raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića – obje kolovozne trake);
– Dio ulice Šćepana Malog, od raskrsnice sa Bulevarom revolucije do priključka za objekat „Soho city”;
– Parking saobraćajnice oko Sportske dvorane „Topolica”, osim za potrebe Sportskog centra, organizatora koncerta i snadbijevanja objekata. Obustava saobraćaja važi od 20.05.2024. od 12:00 časova do 22.05.2024. godine do 12:00 časova”, navodi se u saopštenju.

Foto: Opština Bar
Foto: Opština Bar

Podsjetimo, Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ovog 21. maja organizovaće još jednu spektakularnu proslavu Dana nezavisnosti. Ove godine, stiže regionalno poznata muzička zvijezda Gibonni koji će nastupiti sa proširenim sastavom i programom za velike koncerte. Pored njega, na bini će biti i Damir Urban, Maya Azucena, Nikša Bratoš i duvačka sekcija. Uvod u koncert napraviće crnogorska grupa “Perper“, a za „after party“ biće zadužen DJ MR Jools. Program počinje u 21:00h.

“Zbog velikog interesovanja, u saradnji sa Željezničkim prevozom Crne Gore, uveden je dodatni polazak voza na relaciji Bar – Podgorica. Dodatni polazak voza iz stanice Bar za Podgoricu organizovan je po završetku koncerta 22. maja u u 01:30h ujutro. Našim građanima i dragim gostima se unaprijed zahvaljujemo na saradnji i strpljenju. Takođe, molimo za savjesno korišćenje parking prostora, kako bismo praznične dane proveli u dobroj atmosferi. Želimo vam srećne praznike i dobro nam došli!”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve