Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Drobnjak: Snaga mladih je najveća snaga koju Crna Gora ima

Potpredsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Drago Drobnjak, čestitao je Međunarodni dan mladih koji se održava danas, 12. avgusta

Potpredsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Drago Drobnjak, čestitao je Međunarodni dan mladih koji se održava danas, 12. avgusta.

“Snaga mladih je najveća snaga koju Crna Gora ima. Snaga koju ova zemlja ne koristi ni približno dovoljno. Znanje, energija, želja za boljim sjutra i ljubav prema domovini su sve ono što Crnoj Gori treba da bi išla dalje, putem prosperiteta i razvoja”, navodi Drobnjak.

Kako je istakao, učešće mladih u svim društvenim procesima, a samim tim i u politici, mora biti “imperativ za naše društvo”.

“U Socijaldemokratama, mladi su uvijek imali svoje mjesto, kao najznačajniji dio organizacije. Mlade su pitali i mladi su se pitali. Predlagali smo, kritikovali, razgovarali o svim temama. Takav tretman želimo za sve mlade u svim sferama društva”, dodaje Drobnjak.

Poručuje da će SD nastaviti da se bori za prava mladih.

“Nastavićemo da motivišemo mlade da se bave sobom, svojom mjesnom zajednicom, svojim gradom, našom Crnom Gorom. Jer samo tako, aktivnim učešćem i angažmanom, naša država može napredovati. U to ime, čestitam vam Međunarodni dan mladih, 12. avgust”, zaključuje Drobnjak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve