Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DRITAN POBUDALIO OD BAHATOSTI: Kontroverzni premijer halucinira o svemirskim brodovima i kosmičkoj pravdi!

Nepopularni Abazović koji je zaposjeo mjesto premijera iako se njegova kombi-partija bori za cenzus, nakon podmuklih podmetačina i šegačenja sa građanima, danas je prešao u metafiziku i fantaziranje pominjući ''svemirske brodove'' i ''kosmičku pravdu''

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović poznat po najnižim političkim podmetanjima, sklonošću ka lažima i manipulacijama, sudeći po njegovoj dnašnjoj izjavi na sjednici tehničke vlade, potpuno je, narodski rečeno ”pobudalio” od bahatosti i opijensti osjećajem moći!

Nepopularni Abazović koji je zaposjeo mjesto premijera iako se njegova kombi-partija bori za cenzus, nakon podmuklih podmetačina i šegačenja sa građanima, danas je prešao u metafiziku i fantaziranje pominjući ”svemirske brodove” i ”kosmičku pravdu”.

Govoreći o haosu koji je nastao nakon što je, iz čistog hira proizašlog iz paranoične mržnje prema predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, praktično blokirao trajekt liniju Lepetani-Kamenare, kazao je da se u prosjeku 1.300-1.400 vozila besplatno preveze na toj relaciji i to sa jednim trajektom malog kapaciteta.

Abazović totalno poludio!

Zatim je izustio nešto što ozbiljno dovodi u pitanje njegovu moć trezvenog rasuđivanja.

“Vasilije za sad radi besprekorno. Zamislite da država ima tri trajekta, da je Vasilije radio 20 godina, da je naplaćivao ne pet, no po tri eura, mi bi do sad imali svemirski brod koji bi sa jedne na drugu stranu prenosio kamione, auta i turiste, a ne trajekt. Zato je i pomama”, naveo je Abazović koji nakon ovakve izjave pod hitno treba da se podvrgne psiho-testu, ili testu na psihoaktivne supstance.

Ali tu nije bio kraj, jer je Abazović kazao da Pomorski saobraćaj ima mogućnost da besplatno ustupi svoja vozila za prevoz dok se ne ustanovi linija.

“Da su besplatno prevozili, to bi bila kosmička pravda”, istakao je Abazović u trenutku metafizičkog nadahnuća.

Poručio je da će država ubrzati procedure da nova plovila dođu u Bokokotorski zaliv, ali sudeći po premijerovom ponašanju, pitanje je da li je mislio da će to biti realizovano u stvarnosti ili njegovim fantazijama.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
24.02.2023-13:38 13:38

Pa pametnome je jasno šta je htio reći a oni koji se prave glupi……nek nastave da se prave i da od mila čekaju mrvice……

COL
24.02.2023-13:59 13:59

Ako dnevno preveze 1300 vozila i u turi 20 vozila a za prevoz potroši 25 minuta trebalo bi da vozi 27 sati dnevno. Matematika je nemilosrdna i neda da se baš tako laže…

Bezmetkovic
24.02.2023-16:52 16:52

Neshvatljivo mi je da oni koji bivaju sagovrnici Dritanu,nasuprot njrgovoj bahatosti,gestikuliranju a cesto i vikanju,na ocigledne lazi reaguju nekako uctivo.Dok on vrijedja,preuvelicava,laze…niko da mu skrese-ne lazi bre(kao Brnadickoj ona novinarka Hrkalovic) .Cuvaj mu obraz kao on tvoj…Ili novinari ga pripituju a on samo sto ne vice na njih…kada ce se neko odvaziti i castiti ti ga sadrzaje izvusta…?Zasluzio je i cupanje andulacije ,pride…