Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Dragaš: PES će ostati cjelovit, napadi usmjereni protiv nas imaju za cilj sprečavanje formiranja vlade

''Prljavim igrama nas u tome ne mogu spriječiti'', zaključio je Dragaš

Prethodnih dana su primjetni orkestrirani napadi od strane DPS portparola i njihovih medija, na predsjednika Milatovića, dok se tobože staje u zaštitu mandataru Spajiću, saopštio je član Predsjedništva PES-a, Tihomir Dragaš.

Kako je naveo, namjera ovih napada na Milatovića i podrška Spajiću je usmjerena protiv pokreta Evropa sad!, a sve sa ciljem kako bi se spriječilo formiranje vlade i implementacija programa ES 2.0 (kojim bi se obezbijedio bolji životni standard građana), nephodne reforme u pravosuđu, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, neophodne reforme u školstvu i zdravstvu, te napredak u EU integracijama.

“DPS sad optužuje Milatovića da sarađuje sa SNS-om a oni isti su učestvovali u dovođenju SNS-a na vlast 2012. god. Nije na kongresu pokreta Evropa sad! bilo predstavnika SNS-a već je na kongresu DPS-a 2015. god, govorio Nikola Selaković, tadašnji ministar pravde i izaslanik Aleksandra Vučića”, kazao je Dragaš.

Zbog toga, kako je istako, “želimo da upozorimo DPS i njihove medije – pokret Evropa sad! će ostati cjelovit i predvodiće reforme koje su neophodne Crnoj Gori”.

“Prljavim igrama nas u tome ne mogu spriječiti”, zaključio je Dragaš.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
31.08.2023-16:38 16:38

Bijedo ljudska ti i tvoj PES ste pri raspadu

Vi ste vucicev projekat

Al srecom ste pri raspadu

Momo
31.08.2023-16:46 16:46

Tanka ti je ta priča Tile

klementina
31.08.2023-21:16 21:16
Reply to  Momo

Ako posle sinošnjeg tužnog i neznavenog intervjua prešednika ti komentarišeš DPS onda ti je HITNO potreban PSIHIJATRIJSKI pregled.

COL
31.08.2023-17:50 17:50

Bogomi se nijesi prestrojio na vrijeme, a nećeš još dugo moći na obije bande, više no ona vrana na dva koca. Pametni su na vrijeme uviđeli skim mu je bolje i u čijem taboru se može bolje napredovati, bogomi si odocnijo pa pokušavaš preko DPSa da se iskobeljaš. Jadan ste junak kad ne smjeste pomenuti prave krivce za raspolućenje vaše partije, no se ostrviste ka kukali kukavac na ljude koji ve niti dirau niti pominju. Moraste se malo šupnut predśedniku, a malo podpredśedniku, a zauzvrat će vas obojica šutnut jer navrijeme ne odrediste kome će te se šupkat. Šupkala služe… Pročitaj više »