Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dr Maja Miročević Rotolo podržala Pokret ”Ima nas”: Sjutra svi ispred Skupštine

Prema njenim riječima, svojim nehumanim djelovanjem ugrozili su opstanak, zdravlje, srce Crne Gore, a to srce su zapravo njene građanke, njeni građani, njena budućnost i budućnost generacija koje dolaze

Stanje u kome se nalazi Crna Gora, zaslugom ljudi koji su tu da ruše njene ustavne i temeljne vrijednosti, da učine sve da ona nestane, ne možemo i ne smijemo nijemo posmatrati, poručila je dr Maja Miročević Rotolo koja je podržala Pokret IMA NAS.

“Ove dvije godine dovoljno su pokazale sve anomalije koje je proizvela ova vlast i tako dovele do dubokih podjela u društvu. Nazivaju se “oslobodiocima”, a slobodno možemo reći da zaslužuju nagradu od svojih mentora. Predano rade za interese drugih država i nanose nemjerljivu štetu našoj zemlji, našoj jedinoj domovini,našoj Crnoj Gori. Ova im je država dala sve, a to sve njima je samo odskočna daska za ispunjavanje ličnih ciljeva i dobijenih zadataka, za rad na nestajanju naše države”, istakla je ona.

Prema njenim riječima, svojim nehumanim djelovanjem ugrozili su opstanak, zdravlje, srce Crne Gore, a to srce su zapravo njene građanke, njeni građani, njena budućnost i budućnost generacija koje dolaze.

“Bez države i zdravog srca u njoj nema ni nas, ni naše budućnosti, ni našeg evropskog sna kojeg sanjamo još od majske zore, kada smo obnovili našu nezavisnost. Nema ni istorije države koja nikad nije poklela pred izazovima. Imamo dovoljno razloga da kažemo CRNA GORO, IMA NAS! To smo dužni našoj bogatoj istoriji, našim precima koji su za nju ginuli, da bi mi mogli da kažemo “niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore!””, istakla je ona.

Poručuje: “Budimo dio nove, moderne istorije Crne Gore, ostavimo trag naše borbe u beskraju ove države, budimo SVI zajedno, udruženi.”

“Utorak, 20. decembar, u 19 h, na platou ispred Skupštine Crne Gore za građansku, modernu, demokratsku, evropsku Crnu Goru! Dođite da zajedno odbranimo državu i izliječimo joj srce. Crna Gora bez nas ne može, na nas je red da joj se odužimo! Dođite, da sjutra ne bude kasno! Gledamo se”, zaključila je Maja Miročević Rotolo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
19.12.2022-11:53 11:53

Sorry ali ko si ti?