Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Ulcinj: Najbolje što je URA smislila nakon tri sata jeste da je snimak izvučen iz konteksta

Smiješan je pokušaj građanskog pokreta URA da relativizuje snimak koji se pojavio u medijima, a iz kog je jasno da se bave kupovinom glasova u Ulcinju, naveli su iz ulcinjskog DPS-a.

Smiješan je pokušaj građanskog pokreta URA da relativizuje snimak koji se pojavio u medijima, a iz kog je jasno da se bave kupovinom glasova u Ulcinju kako bi prekrojili izbornu volju i došli političkim inženjeringom do petnaestog mandata, čime je potvrđeno sve što je naša stranka govorila prethodnih dana, naveli su iz ulcinjskog DPS-a.

“Ipak, da bi smo do kraja razobličili laž URE, pozivamo vas da pogledate kompletan snimak koji traje četrnaest minuta, a koji se već pojavio na društvenim mrežama, iz kog će vam kontekst biti potpuno jasan.

Kontekstom oba snimka pozabaviće se Specijalno državno tužilaštvo, a Demokratska partija socijalista će vam u srijedu veče omogućiti da se vi nađete u kontekstu koji zaslužujete i koji su vam građani namjerili – a to je status opozicije u narednom četvorogodišnjem periodu”, naveli su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve