Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Ulcinj: Kandidat URE vandalski kida asfalt sa ulice, je li to politička ponuda ove stranke?

Vandalsko ponašanje kandidata sa liste URA na izborima u Ulcinju, Vladimira Perazića, snimci na kojima se vidi kako on kida asfalt sa ulcinjskih ulica, zaprepastili su građane naše opštine, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Ulcinj

Vandalsko ponašanje kandidata sa liste URA na izborima u Ulcinju, Vladimira Perazića, snimci na kojima se vidi kako on kida asfalt sa ulcinjskih ulica, zaprepastili su građane naše opštine, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Ulcinj.

“U političkim nadmetanjima svjedočili smo raznim pokušajima skretanja pažnje na kandidate, njihove partije i programe, ali niko se do sada nije usudio da kida, lomi i razbija i tako predstavlja svoju političku ponudu”, navode iz ulcinjskog DPS-a.

Povodom ovog vandalskog čina iz te partije zahtijevaju da reaguju nadležni organi, i “kazne huligansko ponašanje kandidata sa liste Vladimira Perazića”.

“Naravno, očekujemo da se oglasi i stranka kojoj pripada ovaj rušitelj putne infrastrukture naše opštine. U tom smislu vjerujemo da će Dritan Abazović reagovati, i osuditi ponašanje svog političkog pulena. U suprotnom, smatraćemo da je ovaj čin dio političkog programa liste na čelu sa URA, i tako ćemo se prema toj činjenici ubuduće i odnositi”, zaključuju iz ulcinjskog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve