Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: SNP iznio niz neistina

Reagovanje na navode SNP-a da DPS vrši otkup ličnih dokumenata

Demokratska partija socijalista danas je najoštrije demantovala navode SNP-a da DPS vrši otkup ličnih dokumenata, kako građani ne bi mogli ostvariti svoje Ustavom zagarantovano pravo.

“Niz neistina, očiglednih podvala i podmetanja saopšteno je danas iz nikšićkog SNP-a. Odavno smo navikli na beskurpulozne laži ostataka nekadašnjeg SNP-a, ali zbog građana Nikšića najoštrije demantujemo bezočnu laž da DPS vrši otkup ličnih dokumenata”, kazali su iz DPS-a.

Oni su istakli kako istrajavaju na sprovođenju i primjeni svih zakona i Ustava, za razliku od SNP-a koji pozivaju građane da ne poštuju zakone i da na ulici ostvare ono što nikada ne bi mogli regularnim putem, putem izbora.

“Svjesni činjenica da su partija bez članstva, programa, ideja, ovakve konstrukcije su njihov jedini vid političke borbe i kampanje. Iz predmetnog saopštenja jasno se vidi da se radi o pokušaju montiranja priče dokonih političkih diletanata. Svima je jasno da je ovo potez gubitnika i političkih davljenika koji se pokušavaju uhvatiti za slamku laži, jer nemaju odgovor na realnu priču DPS-a, naš program i evidentne rezultate naše politike.

No, kako i oni kažu doći će dan izbora pa ćemo kao nebrojeno puta do sada izmjeriti snage, a do tada moraće odgovarati za sve izrečene laži, jer u Crnoj Gori laži ne traju dugo, što oni najbolje znaju, jer su upravo zbog toga tu đe jesu”, kažu iz DPS-a.

Demokratska partija socijalista pozivala je državne organe da reaguju i sankcionišu sve one koji šire ovakve neistine i, kako su kazali, neke svoje aktivnosti kao kukavičije jaje pokušavaju podmetnuti nama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve