Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Šavnik: SO ispunila sve zakonom predviđene obaveze, nema razloga za uvođenje prinudne uprave

''Navodimo i da je resornom ministarstvu već poslat izvještaj o usvajanju svih akata, a samim tim i povratno očekujemo odluku o neuvođenju prinudne uprave u Opštini Šavnik''

Na osnovu zahtjeva koje je uputilo Ministarstvo javne uprave, Skupština opštine Šavnik usvojila je sve neophodne akte i odluke čime je u potpunosti urađeno sve što je neophodno ne bi li lokalna vlast u našoj opštini nesmetano nastavila svoje funkcionisanje i rad, poručuju iz tog opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Na taj način, prema njihovim riječima, ispunjeni su svi uslovi, te je uvođenje prinudne uprave u Opštini Šavnik, kako kažu, “apsolutno bespotrebno”.

“Ovim putem obavještavamo crnogorsku javnost da je Skupština opštine Šavnik, u roku koje je predvidjelo Ministarstvo javne uprave, ispunilo sve zakonom predviđene obaveze. Takođe, navodimo i da je resornom ministarstvu već poslat izvještaj o usvajanju svih akata, a samim tim i povratno očekujemo odluku o neuvođenju prinudne uprave u Opštini Šavnik”, naveli su iz DPS Šavnik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve