Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Rektor Univerziteta Vladimir Božović urednik stranice IN4S na Facebook-u, fašističkog portala koji sije mržnju

Kako su dodali, rektor Božović, zagovornik srpskog sveta i, kako kaže, inspirator zla koje putem svog portala sije u Crnoj Gori a inače intimus vlasnika Vijesti Željka besmislenog Ivanovića, sprda se građanima i državi Crnoj Gori dok obavljajući jednu od najvažnijih funkcija u državi, direktno podriva njene temelje rušeći građanski karakter zemlje i multikonfesionalni sklad

Rektor Univerziteta Crne Gore, Vladimir Božović zvanični je administrator stranice IN4S na Facebook-u što vjerovatno najbolje pokazuje kuda se Crne Gora kreće nakon ,,oslobođenja” od 30. avgusta, saopšteno je danas iz DPS-a.

“Naime, samo u oslobođenoj Crnoj Gori rektor državnog Univerziteta može da bude osoba koja neskriveno stoji iza sadržaja koji na najvulgarniji način vrijeđa neistomišljenike i otvoreno raspiruje vjersku mržnju i etničku netrepeljivost, slavi genocid u Srebrenici i veliča rusku agresiju u Ukrajini u kojoj imaju i svog dopisnika Igora Damjanovića”, navodi ta partija.

Kako su dodali, rektor Božović, zagovornik “srpskog sveta” i, kako kaže, inspirator zla koje putem svog portala sije u Crnoj Gori a inače “intimus vlasnika Vijesti Željka besmislenog Ivanovića, sprda se građanima i državi Crnoj Gori dok obavljajući jednu od najvažnijih funkcija u državi, direktno podriva njene temelje rušeći građanski karakter zemlje i multikonfesionalni sklad”.

“Ipak, Božović može mirno da spava dok god Crna Gora bude imala institucije koje spavaju a tužilaštvu, sudstvo i AEM budu na godišnjim odmorima koji traju već skoro tri godine. Ipak, vrijeme promjena u Crnoj Gori će doći i kada Demokratska partija socijalista bude ponovo sastavni dio parlamentarne većine rad portala IN4S će biti zabranjen a svi oni koji učestvuju u razaranju države na ovaj način procesuirani za odgovornost koju snose”, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
09.08.2023-17:08 17:08

…ovoj vlasti /tehnickoj u trajanju / ne smeta IN4S oni ne siju mržnju protiv Srba -no protiv Crnogoraca i manjina ALI im smeta “Gradska tv” – JER ŠIRI ISTINU …!

Neko tamo
09.08.2023-23:01 23:01

Ovo se zna vec odavno u vezi sektaškog portala i ovog covjeka i nista nije sporno Medjutim po ovome se vidi kolko je dritan abazovic i URA jedno smeće crno za Crnu Goru kao i ovi prevaranti iz PESa sto suverenisti potrcase za njima za 200eura Da pojednostavim ovo sve sto radi in4s sta pise sve reaguju manjinske partije dps sd sdp Naravno znamo da su df i demokrate dio te svetosavske sekte Zasto URA IPES nisu nekad osudile ovaj portal barem ovo o manjinama a napadaju gradsku i crnogorske medije Naravno za dritanku znamo da je picoustijev to se… Pročitaj više »

Student
10.08.2023-07:08 07:08

Gad