Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Prijestonice: Pobjedom na Cetinju 5. decembra biće zaustavljeno svako poniženje Crne Gore

Upravo 4. i 5. septembar u slobodarskom Cetinju, poručuju iz DPS-a, razotkrili su sva lica onih koji sa državnih funkcija nedvosmisleno rade protiv države Crne Gore i na štetu njenih građana

Nakon brojnih dešavanja u našoj Prijestonici, u proteklih godinu dana, prouzrokovanim lošim politikama koje su preuzele primat na državnom nivou, građanke i građani imali su priliku da se uvjere u to da vladajuća većina, u želji da satre sve crnogorsko, se najbrutalnije ustremila na Cetinje, saopšteno je iz OO DPS Cetinje.

“Od 30. avgusta prošle godine, naša država preživjela je najstrašnije udarce koji su nerijetko finiširani novim poniženjima Crne Gore u svakoj društvenoj sferi. Udarivši na integritet i dostojanstvo ove države, osvjedočili su se kao državni neprijatelji koji sa pozicija moći ruiniraju sve ono što jednu zemlju drži u životu, počev od ekonomije, preko prosvjete, pa sve do kulture”, navodi se u saopštenju.

Upravo 4. i 5. septembar u slobodarskom Cetinju, poručuju iz DPS-a, razotkrili su sva lica onih koji sa državnih funkcija nedvosmisleno rade protiv države Crne Gore i na štetu njenih građana.

“Suzavci, gumeni meci, šok bombe koji su letjeli na sve strane poslali su jasnu poruku o tome kako bi se ophodili prema našem gradu da se domognu i lokalne vlasti. Zato, nakon 5. decembra nikada im više neće pasti na pamet da pokušaju novo degradiranje crnogorske prijestonice, zato što ćemo im odgovoriti mudro, odvažno, hrabro, onako kako i priliči ljudima poniklim u Crnoj Gori!”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve