Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Prijestonice: Ne pristajemo na ucjene opozicije

''Demokratska partija socijalista ne pristaje na ucjene ma ko bio naspram nje. I nek ne brinu vajni opozicionari, građanima je odavno sve jasno - i ko je đe, i ko je ruku kome stavio u džep, i ko je stao ispod koje zastave''

Odluka cetinjske opozicije da ne učestvuje u radu Skupštine Prijestonice najbolji je dokaz njihove navodne zainteresovanosti za potrebe građana Cetinja i želje da se u konstruktivnom dijalogu dođe do optimalnih rješenja, saopštio je Odbor DPS Prijestonice Cetinje.

“Koliko juče pojedinima od njih nije smetalo da dođu na „gospodarevo kanabe“ da se ponude da pomognu, da učine, da pokažu kako znaju, a već danas, kada im se kazalo da ucjenama i zloupotrebom ne mogu do svojih partikularnih ciljeva, pobjegoše u opštinske hodnike jer se valjda tamo, u debeloj hladovini, donose najbolje zakulisne političke odluke”, navodi se u saopštenju.

Nažalost, kako dodaju, neke navike se teško mijenjaju, “pa tridesetogodišnji staž u opoziciji ili blizu vlasti, ostavlja trajne posljedice po političku potentnost i sposobnost da se razgovara, čuje i ponešto pročita od materijala za skupštinsko zasjedanje”.

“Da je drugačije, danas bi Skupština imala kvorum umjesto ucjene, a Cetinje zrele nosioce političke misli, koje u prvi plan stavljaju građanina, a ne svoju poziciju u zamišljenoj pobjedi na predstojećim lokalnim izborima.

Demokratska partija socijalista ne pristaje na ucjene ma ko bio naspram nje. I nek ne brinu vajni opozicionari, građanima je odavno sve jasno – i ko je đe, i ko je ruku kome stavio u džep, i ko je stao ispod koje zastave. To valjda i kolege iz opozicije znaju, posebno oni kojima su usta puna Crne Gore i poštenja”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve