Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Prijestonica: Abazović na Cetinju samo u četiri zida dnevne sobe

'''Zeleni' - zeleni ste još, iako venete ubrzano'', poručuju iz DPS-a

Kad su svi utekli od nje glavom bez obzira i više nikoga nema da kaže koju lijepu riječ o njoj, partija čiji svi članovi stanu u dnevnu sobu pribjegava najpatetičnijem političkom činu – hvaljenju same sebe. Koga je vrijeme pregazilo, vidi se ovih dana – posebno kad lider URA egzaltirano čestita izbor mitropolita SPC, inače sveštenog lica koje u kontinuitetu negira crnogorski narod, a omakne mu se da tu i tamo pogrdnim nazivom počasti i albanski narod. Moderno i evropski, nema što, poručili su iz Odbora DPS Prijestonice.

A koga su birači pregazili, vidjeće se, kako navode, u drugoj polovini godine, kada “URU i njene svetosavske koalicione partnere na Cetinju sačeka izborni debakl”.

“Ko drži slovo o hrabrosti? Potpredsjednik Vlade, koji se, nakon što mu je cetinjski narod poručio šta misli o njemu, ne usuđuje da napravi korak prijestonim gradom?!

Ko se to diči ljubavlju prema Crnoj Gori? Oni koji 21. maja nijesu imali petlje da se pojave ni na Cetinju ni na Lovćenu, nego su u Podgorici pravili “proslavu“ koja je po svemu podsjećala na pokajanje.

Ko se to izdaje za građansku stranku? Oni koji su objeručke potrčali da podrže i budu prva linija odbrane novog predsjednika opštine Nikšić?! Oni koji su digli ruke za kleronacionaliste u Vladi?! Oni koji su digli ruke za jednog Vučurovića da u Skupštini vodi glavnu riječ o ljudskim pravima?!”, ističu iz cetinjskog DPS-a.

Na kraju iz DPS-a poručuju – “Zeleni” – zeleni ste još, iako venete ubrzano.

“Nemate vi više nikakvog kredibiliteta, a za sve što ste uradili – znate to vi – dobićete zaslužen odgovor od cetinjskih birača”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
02.06.2021-18:11 18:11

LJukasenko vidi da je otislo sve po DJAVOLU ! OKUPATORA su sad CETINJANI CRNOGORCI POCERALI da se hvata nema zasta BROD TONE u dubinu LJUKASENKU!

Niksic
02.06.2021-19:30 19:30

Ura-si, crn vam obraz zadovijek. Ni Jadransko ga more ne moze oprat!!!!!!
Sramno izglasavanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti vam je zapamtio svaki cestiti Crnogorac!