Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Politikanstvu Demokrata nema kraja

Zato gospodo Demokrate ostavite se politikanstva koje ste naučili još kao junoše DF-a, već se okrenite stvarnim potrebama lokalne sredine kojoj svi pripadamo bez obzira na drugačije mišljenje jer ovaj grad treba sve svoje građane

Kad pomislimo da su dotakli dno svojim ponašanjem i saopštenjima, Demokrate nam pokažu da mogu još gore. Iako odavno plivaju po političkom mulju na dnu svakog dostojanstva ovaj put su i taj mulj probili, ocijenili su iz DPS Pljevlja.

Ostatak saopštenja prenosimo u cjelosti

Umjesto da se zapitaju koga su imenovali da vodi javne ustanove i državna preduzeća, koja su im pripala podjelom funkcija „po dubini“, oni uvlače naše najmlađe sugrađane, polaznike vrtića u svoje političke gluposti.

Gospođa koju ste iz svoje kvote postavili da rukovodi vrtićem u našem gradu odavno je svima poznata po svojim „organizacionim” sposobnostima koje su u skladu sa vašom nesposobnom demagoškom politikom. Njeno ponašanje urušava dugo građeni imidž ove do skora za primjer ustanove u Crnoj Gori pa i šire. Ne bi nas čudilo da je i ovo o čemu se vi navodno brinete, a ustvari pokušavate politički da ušićarite, odraz njene „sposobnosti“. Ali kao u drugim slučajevima najlakše je prebaciti odgovornost na nekog trećeg, u ovom slučaju lokalnu upravu koja je kroz veliki niz projekta kako socijalne tako dječije zaštite ali i brige o drugim, osjetljivim grupama našeg stanovništva pokazala poseban senzibilitet prema svim društvenim kategorijama stanovništva naše opštine.

Ono što nas, kao i sve Pljevljake, zabrinjava jeste da se gospoda Demokrate ne zapitaju šta se dešava u zdravstvenom sistemu u državi, a posebno u našem gradu. Ovih dana naš grad je zavijen u crno. Mnogi naši sugrađani biju svoje bitke za spas sopstvenih i života svojih porodica. Nažalost u toj borbi vaši kadrovi na čelu ovih institucija nijemo konstatuju da nema čak i osnovnih lijekova kao i laboratorijskih sredstava za analize. Epilog ovakve katastrofalne zdravstvene politike u našem gradu su mnogi izgubljeni životi nama dragih osoba, naših Pljevljaka.

Zato gospodo Demokrate ostavite se politikanstva koje ste naučili još kao junoše DF-a, već se okrenite stvarnim potrebama lokalne sredine kojoj svi pripadamo bez obzira na drugačije mišljenje jer ovaj grad treba sve svoje građane.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve