Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Opoziciji cilj da ruši Crnu Goru

Ako je i bilo sumnje, ovih dana su definitivno maske pale. Na površinu opozicionog djelovanja isplivala je njihova istinska namjera i  cilj, rušenje Crne Gore i svega što je krasi kao građansku, multinacionalnu i multikonfesionalnu državu, poručili su iz pljevaljskog DPS-a

Ako je i bilo sumnje, ovih dana su definitivno maske pale. Na površinu opozicionog djelovanja isplivala je njihova istinska namjera i  cilj, rušenje Crne Gore i svega što je krasi kao građansku, multinacionalnu i multikonfesionalnu državu, poručili su iz pljevaljskog DPS-a.

Kako ističu, takvi ne poznaju šta šta znači poštovanje, požrtvovanost, solidarnost, izajedništvo.

“Oni samo znaju za napad, vrijeđanje,  omalovažavanje… Vidjevši da im ne uspijeva da sakriju stvarne namjere, opozicioni prvaci sada otvoreno i direktnonapadaju  osobe koje su grešne samo zato što su druge vjere i nacije. Tako im smeta i dr Sabrina Hadžiosmanović koja je svoju ličnost, ime, svoj ugled i čast izgradila mnogo prije nego je imala i pravoglasa na izborima. Za istinske Pljevljake nije potrebno pričati i pojašnjavati ko je dr Sabrina,  jer se Pljevlja odavno ponose njome”, ističu oni.

Kako navode, o  njenoj stručnosti, profesionalizmu, ljudskosti, intelektu, humanosti teško je pisati  u ovako kratkoj formi.

“Pamte Pljevlja tog đaka generacije i sve njene uspjehe, koji se nisu ni do danas prestali nizati i čine naš grad ponosnim.  No, nekima je njen grijeh što nije napisala dijagnozu po njihovoj želji? Nažalost, pokušavaju u svoj svojoj nemoći  da izgrednika stave u istu ravan sa zdravstevenim radnikom, ne prezajući  da u svom nastupu mržnje naglase porijeklo, članstvo i pripadnost. A ne znaju da je jedina prava podjela na ljude i one druge”, navode iz pljevaljskog DPS-a.

Nažalost, kako napominju,  i u Pljevljima određena skupina, srećom u manjini, pokušava kao i mnogo puta do sada dase održi na političkoj sceni narušavajući  tradicionalno dobre odnose među sugrađanima.

“Očigledno je to  jedino što znaju da ponude kroz svoju izbornu kampanju. Zato gospodo  budite sigurni, Pljevlja i Pljevljaci su znali i znaće da poštuju i njeguju prave vrijednosti tako da   građanima ostavljamo da sude ko je ko. A onda kada na sledećim izborima kvaziopozicionari  budu poraženi kao nikad do sada, neka traže krivca u svojim iluzijama. Valjda će im makar tada  biti jasno da prave vrijednosti traju i da njih reprezentuju naši ugledni zdravstveni, kulturni, sportski, prosvjetni radnici, a ne povratnici u krivična djela i njima slični. Pljevlja znaju da samo prave vrijednost traju”, ističu iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve