Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Demokrate licemjerne u odbrani uhljebljenog funkcionera

U saopštenju Demokrata od svega je najbolje to što, bez trunke stida, priznaju da je Nikola Rovčanin uhljebljen u EPCG po partijskoj liniji, a ne prema stručnosti, saopštio je Opštinski odbor DPS Pljevlja

U saopštenju Demokrata od svega je najbolje to što, bez trunke stida, priznaju da je Nikola Rovčanin uhljebljen u EPCG po partijskoj liniji, a ne prema stručnosti, saopštio je Opštinski odbor DPS Pljevlja.

“Što dalje samo potvrđuje naše tvrdnje da u Herceg Novom, sa mjesta državnog funkcionera i u radno vrijeme, vodi kampanju za predstojeće lokalne izbore. Svakako, uskoro očekujemo da se u Boki pojave i ostali visoki državni funkcioneri Demokrata, postavljeni “po dubini“ sa čuvenog spiska o partijskoj raspodjeli funkcija u novoj vlasti”, kazali su iz DPS Pljevlja.

Prema njihovim riječima, sa druge strane, nevjerovatno licemjerje koje Demokrate prosipaju u apologetskoj odbrani svog uhljebljenog funkcionera, ogleda se u priči o pljevaljskoj džamiji.

“Demokrate, čiji predsjednik Opštinskog odbora Pljevlja potpisuje jučerašnje sramno pismo poslije još sramnijeg skupa ispred pljevaljske policije, optužuju bilo koga za vjersku netoleranciju i proglašavaju sebe zaštitnicima džamije?!”, navode iz DPS Pljevlja.

Poručuju Demokratama, manite se konačno te patetične uloge vječitih ugnjetavanih opozicionara i počnite da se ponašate kao vlast, sa svom odgovornošću koju taj položaj nosi.

“A odgovornost za onu jučerašnju sramotu u Pljevljima je isključivo na vama i vašim koalicionim partnerima. To ne može oprati ni jedan Rovčanin, kojeg Pljevljaci najbolje poznaju, ni jedan jednokratni populistički potez, kakve ste navikli da poturate građanima, kako u Pljevljima, tako i u Herceg Novom”, zaključuju iz DPS Pljevlja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve