Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Demokrate kritikuju uspješne da bi prikrili svoj javašluk

Kako poručuju, odbornik Joksović je dojučerašnji član Nove srpske demokratije i radnik Vodovoda, sada član Demokrata i radnik TE Pljevlja

Uspješna lokalna vlast koja je samo u toku dva mandata vratila Pljevljima sjaj i mjesto među najljepšim i najuređenijim gradovima regiona trn su u oku demagoga čija se priča završava samo na obećanjima i sličicama, poručio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista u Pljevljima.

“O radu lokalne vlasti puštamo građane da sami sude jer vide i znaju da se mi suočavamo sa problemima i rješavamo ih, za boljitak ukupne zajednice u Pljevljima. I tako ćemo i nastaviti, stručno, savjesno i posvećeno bez politikanstva i za dobrobit svih. Još jedan u nizu uhljebljenih Demokrata, odbornik Joksović javio se, vjerovatno po direktivi, da navodno ukaže na propuste u radu i funkcionisanju lokalne uprave. Prije nego se oglasio Joksović teba da se zapita šta su to on i njegova družina uradili za Pljevlja osim što su pozapošljavali sebe i svoju najbližu rodbinu”, naveli su u saopštenju.

Kako poručuju, odbornik Joksović je dojučerašnji član Nove srpske demokratije i radnik Vodovoda, sada član Demokrata i radnik TE Pljevlja.

“A sjutra, ko zna?! Vjerovatno uskoro slijedi novo političko prestrojavanje pošto nema partije u Pljevljima čiji član i simpatizer nije bio. Kažite gospodine Joksoviću šta je Vaš doprinos u TE Pljevlja? Vaše kolege kažu da i ne silazite u pogon iz svoje kancelarije, svjesni svog neznanja. Je li to razlog vaših paušalnih saopštenja? Neđe morate opravdati fotelju”, kazali su iz DPS Pljevlja.

Oni su upitali “treba li po modelu Demokrata u CEDIS-u i Rudniku da lokalna samouprava “zavali” Opštinu u desetomilionske minuse, da bi je Demokrate smatrale uspješnom?”

“Imali bi mnogo šta reći o kredibilitetu Vas i Vaše družine, ali izbjegavamo i pokušavamo da držimo nivo političke kulture. Jer Vaš “politički i stručni integritet“ ne zavrijeđuje pažnju ozbiljne rasprave na ozbiljne teme”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve