Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Plav: Nijedan zakon ne smije biti uzrok sukoba i destabilizacije Crne Gore

Nijedan zakon ne smije biti uzrok sukoba i destabilizacije Crne Gore, jer su mir i sloboda vrijednosti koje nemaju alternativu i svi mi nosimo odgovornost u pogledu njihovog očuvanja

Nijedan zakon ne smije biti uzrok sukoba i destabilizacije Crne Gore, jer su mir i sloboda vrijednosti koje nemaju alternativu i svi mi nosimo odgovornost u pogledu njihovog očuvanja, ocijenjeno je na sjednici opštinskog odbora DPS.

Plav

Na sjednici su podsjetili da je jedno teško vrijeme, koje je za nama, pokazalo da možemo živjeti sa vjerskim, nacionalnim i političkim razlikama i da one ne treba da nas razdvajaju.

“Naprotiv, bogatstvo različitosti koje ima Crna Gora treba da nas, obogaćuje, spaja i ujedini u borbi za vrijednosti prave evropske demokratije”, ističe se u saopštenju OO DPS Plav.

Na sjednici je izraženo i zadovoljstvo infrastrukturnim ulaganjima u ovu opštinu od strane Vlade Crne Gore.

“Svi infrastrukturni projekti su neoboriv dokaz da Vlada nastoji da od Plava stvori respektabilnu turističku destinaciju, i da život i rad u ovoj opštini za sve sugrađane učini boljim u svakom pogledu. O naporima u smislu unaprjeđenja standarda i kvaliteta života, svjedoče projekti poput: završetka Gradskog trga, zatim puta Plav – Gusinje preko Vojnog sela, izradnje projektne dokumentacije za put prema Bogićevicu, uređenje više gradskih ulica i niz drugih projekata podržanih od strane Vlade Crne Gore”, ocijenjeno je na sjednici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve