Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Prijavu protiv Kovačevića odbio tužilac čija supruga je dobila posao u Komunalnoj policiji?

Da sve ne bi ostalo na neprovjerenim glasinama, kažu iz DPS, radi objektivnog i pravovremenog informisanja javnosti, traže odgovore od načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića

U jučerašnjem obraćanju javnosti, a nakon odluke tužioca Dejana Đorojevića da odbaci prijavu protiv Marka Kovačevića, predsjednik Opštine Nikšić, povodom slučaja srednji prst himni Crne Gore, izjavio je da “još uvijek postoje oni koji mogu da se odupru pritiscima i odlučuju po pravu i pravdi”, saopštenili su iz DPS Nikšić.

“Ne želimo da komentarišemo odluke pravosudnih organa, i zašto ono što je skandalizovalo cijelu javnost za pomenutog tužioca ne predstavlja osnov za prijavu, međutim na društvenim mrežama, u nikšićkoj i crnogorskoj javnosti pojavila se informacija da je Kovačević krajem jula u Komunalnoj policiji zaposlio suprugu postupajućeg tužioca Dejana Đorojevića nakon spornog incidenta?!”, kažu iz DPS-a.

Da sve ne bi ostalo na neprovjerenim glasinama, kažu iz DPS, radi objektivnog i pravovremenog informisanja javnosti, traže odgovore od načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića.

“Da li u Komunalnoj policiji radi supruga tužioca Đorojevića? Ako je u organu kojim rukovodite zaposlena gospođa Đorojević, kad je sa pomenutom zaključen Ugovor o radu? Javnost Nikšića i Crne Gore očekuje hitan odgovor. Ukoliko ga ovim putem ne dobijemo, iskoristićemo sve zakonske mogućnosti da dođemo do odgovora, pa u skladu sa istim preduzeti dalje korake”, kazali su iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mnenk
01.12.2023-14:02 14:02

Tužiocu Đorojeviću je sestra zastupnica Opštine Nikšić, provjerite slobodno, toliko o nepristrasnosti, samostalnosti i nezavisnosti u radu.

Nikola
01.12.2023-16:59 16:59

Dragi tužiocu baš si se jeftino prodao, sada su na redu tvoje kolege koje za tvoju jeftinoču nebi trebali da imaju razumevanje, već da ti pokažu srednji prst